Sarah Louise: Ensom juleaften

Foto: MEGA

Om en uge er det juleaften, og mange danskere samles nok med deres familie for at fejre den hyggelige højtid. 

Det er dog ikke alle, der kommer til at fejre jul i familiens skød. Den tidligere forsidefrue Sarah Louise afslører på sin blog, at hun kan se frem til en ensom juleaften. 

Har du stadig ikke fundet alle julegaverne? Du finder den perfekte gave her!

Sidste sommer gik den populære bloggerbabe fra manden, der er far til hendes tre børn, hvilket gør, at parret skiftes til at have børnene i julen. 

- I år skal børnene være hos deres far, og de glæder sig meget. Det bliver min første juleaften uden børn. Selvom det er en smule vemodigt, så er det jo bare, sådan det er, og det skal nok gå, skriver hun på sin blog.

- Men i virkeligheden har jeg det sådan her... Jeg kan næsten ikke bære det. Jeg har lyst til at græde og kaste op på samme tid. Jeg gruer for at få voldsomt ondt af mig selv! Jeg har ikke så meget familie, og det, jeg har, bor i Jylland. Jeg er selvfølgelig inviteret til Jylland, men jeg orker simpelthen ikke turen, og ungerne kommer hjem dagen efter juleaften, og jeg kommer alligevel bare til at sidde og mugge over, at mine babyer ikke er der, lyder det yderligere. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Forsidefruen er heller ikke interesseret i at fejre jul med sine venner, afslører hun. 

- Jeg er også inviteret over til flere vennepar... Men så skal jeg sidde der og glo på par, der er pisseforelskede og deres megaglade børn, og så er vi tilbage til at græde og kaste op, skriver hun på sin blog

Derfor har Sarah Louise lagt en plan for, hvordan hendes børnefri juleaften skal forløbe: 

- Det ender nok med, at jeg bestiller noget sushi, en flaske vin og ser sindssyge gyserfilm hele aftenen... Jeg vil kun se død og vold! Ikke noget pladderromantik eller julefilm... Glem det. Nope, jeg skal helt bare lade som om, at juleaften ikke sker, fortæller hun. 

I november afslørede Sarah Louise, at den nye mand, hun havde mødt og forelsket sig i, viste sig at være en nitte

- Min nu ex-kæreste viste sig slet ikke at eksistere…. ja tænk engang…Jeg skrev i mit indlæg om ham, at han var SÅ fantastisk og dejlig og jeg slet ikke troede at den slags mænd fandtes…og det gjorde de så heller ikke, skrev Sarah Louise dengang på sin blog, og fortsatte: 

- Manden havde mere eller mindre løjet om alt. Lige fra hvor han boede, hvordan hans familie boede, han havde også løjet om sin alder, sit arbejde og mange andre ting. I bund og grund så sagde han de ting, han kunne regne ud, at jeg ville høre, så han kunne få det han ville have. 

Det tidligere par havde allerede nået at snakke om, at de skulle flytte sammen. 

Sarah Louise fortalte også på bloggen, hvordan hun regnede ud, at der var noget galt.

- Tingene begyndte at krakelere, da han glemte hvad han løj om og da han et hel døgn ikke kunne fortælle mig, hvor han havde været og jeg havde taget ham i at lyve om det, så regnede jeg først ud at der var noget helt galt, skrev hun. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close