Nyheder5. januar 2018

Støjbergs hund døde juleaften efter VILD episode med kat og gås

Inger Støjberg mistede juleaften sin elskede golden retriever Molly efter en vanvittig episode, der involverede naboens kat og et gåseskrog. - Naboens kat og den (Molly, red.) har været uvenner i mange, mange år, og det ender faktisk med, at det er katten, der kommer til at tage livet af hunden, siger Inger Støjberg om den ulykkelige episode
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/inger_og_hund.jpg
 Foto: All Over og privat

Juleaften endte alt andet end hyggeligt for Inger Støjberg.

Udlændinge- og integrationsministeren mistede på tragisk vis sin golden retriever efter en vanvittig episode, der involverede naboens kat og et afpillet gåseskrog.

I magasinprogrammet 'Sådanmark', som sendes på de otte TV 2-Regioner, fortalte politikeren fredag om episoden juleaften, der altså endte med at koste Molly livet.

Inger Støjberg fortæller ifølge BT, hvordan familien havde nydt gås juleaften, og efter spiseriet var resterne af gåsen – blandt andet skroget – havnet i familiens skraldespand.

Men her blev resterne ikke længe, for de blev opsnuset af naboens kat.

Katten fiskede det afpillede gåseskrog op af skraldespanden, og herefter satte golden retrieveren Molly intetanende tænderne i resterne af den møre fugl – uvidende om at dens sarte mave slet ikke kunne klare de mange knoglerester og ben.

https://imgix.seoghoer.dk/goe.jpg

Molly døde juleaften. Foto: Privat

Inger Støjberg fortæller, at Molly blev hasteopereret samme aften for at redde dens liv, men desværre klarede den det ikke.

Her to uger efter Mollys alt for pludselige død kan politikeren godt se skæbnens ironi i, at det netop var katten, der indirekte forvoldte Mollys død. De var nemlig ærkefjender.

- Naboens kat og den (Molly, red.) har været uvenner i mange, mange år, og det ender faktisk med, at det er katten, der kommer til at tage livet af hunden, siger Inger Støjberg ifølge BT og tilføjer, at hun naturligvis kommer til at savne sin trofaste hundeven:

- Hunde er jo bare ens trofaste følgesvende. De er der, når det går op, og når det går ned. Sådan en golden retriever som Molly var jo fuldstændig ligeglad med, hvordan det går på arbejdet, men den er jo ikke ligeglad med, hvordan du har det. Og er man sådan lidt... trænger man til omsorg, er hunden der, og er man bare på den grønne gren, så er den helt vild. De er så emotionelt godt begavede, fortæller Inger Støjberg ifølge BT.

Tilbage i maj 2014 delte Inger Støjberg en video på Facebook af nu afdøde Molly, der viste, hvordan hun gøede hver gang, der blev sagt ordet ”Ekstra Bladet”. Se den søde video herunder:

Sponsoreret indhold