Forsidefruer26. august 2018

Amalie dropper babydrømmen

I sidste sæson af "Forsidefruer", kunne man følge med i, at Amalie Szigethy prøvede at blive gravid igen. Nu er babydrømmen dog lagt på hylden for en stund
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2017-11-16_kl._15.16.49.png
 Foto: TV3

Når "Forsidefruer" har premiere på fjerde sæson på torsdag, skal seerne hjemme i stuerne ikke regne med at kunne følge med i Amalies kamp for at få endnu et barn.

Babydrømmen er nemlig lagt på hylden.

Det skriver Realityportalen.dk.

– Jeg fortsætter ikke kampen for at blive gravid lige nu. Mit liv er gået fra, at jeg kun havde fokus på dét, til at der virkelig er væltet SÅ mange ny projekter ind. Det er lige før, at det er for meget, for jeg skal også passe på, at jeg ikke stresser mig selv. Der ville slet ikke være plads til, at jeg blev gravid lige nu, hvis det var. Det er total lagt på hylden, fortæller Amalie til Realityportalen.dk.

Hun udelykker dog ikke, at hun en dag skal have flere børn. Men lige nu er altså ikke tidspunktet.

Amalie brugte ellers meget af tiden i sidste sæson på at prøve at blive gravid, og på et tidspunkt var hun også helt sikker på, at det var lykkedes.

Hun var nemlig forbi en klinik, hvor hun blev insemineret.

- Allerede fra jeg blev insemineret, der mærkede jeg de første symptomer. Nu sidder vi og snakker om det, nu niver det i min ene side. Nogle gang kommer der sådan nogle spændinger, nogle niv i brysterne, som om nogle bare vrider i brysterne, hvor jeg tænker: "Jeg er hundrede procent gravid nu", fortalte en håbefuld Amalie i programmet.

Hun syntes også, at hun havde alle symptomer på at være gravid.

- Jeg har brystspændinger, jeg har haft hovedpine, jeg har haft jag i min lænd, jeg har haft sidestik, jeg har haft kvalme, jeg har haft forskellige lugte. Jeg føler, jeg har været oppustet. Jeg føler bare, jeg er gravid, listede Amalie op i programmet.

I sidste ende viste det sig dog, at Amalie ikke var blevet gravid, og nu er planen så droppet.

Amalies første graviditet kunne man følge i programmet "Amalies Baby", men vi skal nok ikke forvente, at hendes næste graviditet får samme mediedækning.

- Hvis jeg vidste hvordan det var at blive mor, inden jeg sagde ja til at lave Amalies Baby, havde jeg aldrig sagt ja. Nu forstår jeg hvad folk mener som er forældre når de siger, at ”dem som ikke har børn ved ikke hvad det er, eller vil sige”. Det har været meget hårdt for mig at skulle filme. Det har været endnu hårdere at skulle åbne sit hjerte helt, specielt fordi man er så sårbar lige når man får sit barn op i armene, skrev Amalie på sin blog et par måneder efter fødslen.

Selve fødslen, hvor Amalie fik kejsersnit, kunne man også på TV. Kameraholdet fik nemlig lov til at følge Amalie hele vejen igennem.

Se flere billeder af Amalie i galleriet herunder

Amalie (billeder kun af hende, både gravid og ikke gravid)

Sponsoreret indhold