Amalie i "Forsidefruer": - Jeg er hundrede procent gravid nu

Gennem hele den seneste sæson af \

Gennem hele den seneste sæson af "Forsidefruer" har Amalie fortalt om, hvor skruk hun er.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Tidligere på sæsonen kom "Forsidefruer"-seerne med, da 26-årige Amalie Szigethy blev insemineret med donorsæd

Og i sæsonafslutningen, der sendes i aften kl. 20 på TV3, er Amalie så klar til at få svar på, om datteren Josephine skal være storesøster. 

Inden realitystjernen tisser på pinden og venter på de to famøse streger, fortæller hun til Janni, at hun er overbevist om, at hun er gravid. 

- Allerede fra jeg blev insemineret, der mærkede jeg de første symptomer. Nu sidder vi og snakker om det, nu niver det i min ene side, konstaterer Amalie over for Janni.  

- Nogle gang kommer der sådan nogle spændinger, nogle niv i brysterne, som om nogle bare vrider i brysterne, hvor jeg tænker: "Jeg er hundrede procent gravid nu", lyder det fra en håbefuld Amalie, som du kan se i klippet længere nede. 

- Jeg har brystspændinger, jeg har haft hovedpine, jeg har haft jag i min lænd, jeg har haft sidestik, jeg har haft kvalme, jeg har haft forskellige lugte. Jeg føler, jeg har været oppustet. Jeg føler bare, jeg er gravid, lister Amalie op i aftenens afsnit af "Forsidefruer", hvor hun også afslører, at hun er gået over tid.  

Se klippet, hvor Amalie lister alle sine graviditetssymptomer op - artiklen fortsætter under klippet: 

Det var en meget kryptisk Amalie, som SE og HØR mødte tidligere på ugen, da hun var til premiere på "Ocean's 8" i Imperial i København

- Jamen… det går… det ved ingen. Det er der ikke nogen, der ved noget om. Man må vente og se, lød det kryptisk fra Amalie, da hun tirsdag aften ankom til gallapremieren på ”Ocean’s 8” i Imperial i København.

Du kan se hele interviewet med Amalie nederst i denne artikel.

For et par uger siden åbnede reality-deltageren – der har datteren Josephine – op for sit barneønske i ”Forsidefruer”. Og det var her, at hun kom ind på, at hun skulle insemineres på en fertilitetsklinik.

- Jeg skal bare have den der sæd op lige nu, altså, hvis jeg havde haft en mand, så havde jeg sagt: “Knep mig bag juletræet”, så er det ligegyldigt hvor, så skulle han bare kneppe mig, fortalte Amalie for et par uger siden i ”Forsidefruer”.

I samme afsnit var man med, da Amalie besøgte fertilitetsklinikken og fandt ud af, at hun havde ægløsning.

- Det er den vildeste følelse, at jeg måske bliver gravid i dag. Det er så mærkeligt, at jeg får sprøjtet en masse sædceller op, og så bliver det måske mit kommende barn, fortalte hun.

Vi må dog vente og se, om der var gevinst på klinikken, når ”Forsidefruer” løber over skærmen i aften.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close