Ikke set i over et døgn: Fie Laursens bror meldt savnet hos politiet

Fie Laursen og hendes bror, Boris Laursen.

Fie Laursen og hendes bror, Boris Laursen.

Foto: Aller Media

Fie Laursen og hendes familie leder lige nu med lys og lygte efter Boris Laursen, der har været forsvundet i over et døgn.

På sin Instagram-profil har den bekymrede søster delt et billede af Boris Laursen, og til billedet skriver hun, at familien er meget bekymrede:

- Kære følgere. Jeg vil starte med at pointere, at dette ikke er for sjov eller et mediestunt - og jeg har brug for seriøsitet og kun oprigtige svar. Min bror Boris er forsvundet på 24. time, og den information vi har kunne få, er ikke betryggende, skriver Fie Laursen og fortsætter:

- Vi har snakket med politiet, men kan kun vente på et livstegn fra ham, eller at han bliver fundet. Jeg er klar over folk altid vil have delte meninger om os, men lige nu skriver jeg som en bekymret søster med et knust hjerte. Jeg har brug for, at hvis nogle har set Boris eller været i kontakt med ham, så skriv omgående til mig. Vi sidder en hel familie og Josefine (Boris' kæreste, red.) og jeg har brug for alt det, folk kan fortælle os. Tak.

Artiklen fortsætter under billedet...

Boris Laursen har været væk i over et døgn. Foto: Kaspar Wenstrup

B.T. har torsdag aften været i kontakt med Københavns Politi.

Politiet bekræfter, at de har modtaget en anmeldelse om, at Boris Laursen er forsvundet.

Politiet fortæller til B.T., at man nu er i gang med at undersøge sagen og finde frem til den forsvundne Boris Laursen:

- Vi prøver lige nu at finde ud af, hvad der er op og ned. Vi skal snakke med pårørende og den vej igennem se, om vi kan finde ud af, hvor han er. Vi skal nu i kontakt med dem, der sidst har snakket med ham, så vi forhåbentlig kan finde frem til ham, fortæller Henrik Brix fra Københavns Politi til B.T.

Artiklen fortsætter under billedet...

Boris Laursen har blandt andet medvirket i "Paradise Hotel". Foto: Aller Media

Boris Laursen har tidligere deltaget i ”Paradise Hotel”, og for nyligt udgav han sin første danske sang, der hedder ”Jaloux”.

Han har tidligere på året udgivet sin selvbiografi, der hedder ”Gentleman”. Han danner par med Josefine Nørgaard Winther.

Parret brød med hinanden tidligere på året, men fandt sammen igen i maj måned.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close