Reality26. januar 2021

Fie Laursen raser mod influencere i Dubai: I er til grin

Flere influencere vælger at gå stik imod myndighedernes anbefalinger om ikke at rejse udenlands. Og det har 24-årige Fie Laursen i den grad en holdning til
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om den garvede influencer selv har veninder, der på nuværende tidspunkt befinder sig i de Forenede Arabiske Emirater i byen Dubai, så lægger hun langt fra skjul på, at hun ikke er enig i deres valg om at tage udenlands midt i den stadig verserende coronapandemi:

- Jeg kan godt lide dem som personer, men jeg kan ikke lide det, de har gjort, udtaler Fie Laursen til SE og HØR om Alva Madsen, der er kendt fra DR-dokumentaren ”Fars pige”, og diamantdatteren Elvira Pitzner, som på nuværende tidspunkt netop befinder sig i Dubai.

Fie Laursen bryder sig således ikke om, at ”vi bliver advaret mod corona”, og at nogle mennesker alligevel vælger at drage udenlands.

Og det er der en helt særlig og ganske tragisk årsag til:

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200525_jsu9073-2.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Foto: Jesper Sunesen

- Min farfar døde af corona som en af de første 100 i Danmark, så jeg tager det meget seriøst, lyder det fra frøken Laursen, der tilbage i april sidste år måtte sige et endeligt farvel til sin elskede farfar.

- Jeg synes bare, de er lidt til grin de her influencere, lyder kritikken fra Fie, der dog godt kan forstå behovet for at skulle ”passe sin Instagram”.

Alligevel er en Instagram-profil ikke en undskyldning for at gå imod myndighedernes anbefalinger om at blive hjemme:

- Folk de tænker jo på sig selv, de kan godt holde til at få corona, forklarer Fie Laursen om de influencere, der som hende selv er unge og befinder sig midt i 20’erne aldersmæssigt.

Men det er således særligt de ældre og svage, som Fie Laursen er bekymret for:

- Min farfar fejlede jo ikke noget. Han havde det fint, han var lige kommet på plejehjem, men så kom corona, og det sendte ham så i koma, hvor han så døde.

Det triste og tragiske tab af farfaren får således Fie til at råbe op:

- Jeg prøver ligesom at få folk til at fatte alvoren i, at det kan godt være, at I er unge og godt kan klare det, men hvad så med dem, der er kronisk syge?, lyder det videre fra den tidligere realitystjerne, der desuden mener, at influencere som hende selv har et ansvar for at vise deres følgere, at de tager myndighedernes anbefalinger om ikke at rejse alvorligt.

- Når du har så stort et talerør, og du poster videoer og billeder fra Dubai, så viser du jo også bare dine følgere, at du godt kan rejse. Og det synes jeg bare er et forkert budskab at sende ud til sine følgere.

Fie Laursen fortæller også sine TikTok-følgere, hvordan hun har det med de influencere, der trods myndighedernes anbefalinger alligevel rejser til Dubai.

Se videoen nedenfor:

Sponsoreret indhold