Reality3. april 2015

Fie Laursen: - Jeg er syg

Blogger-pigen er træt af hadske kommentarer og fortæller nu ærligt om sin sygdom
Af af
Fie Laursen bryder et tabu på sin blog
Fie Laursen bryder et tabu på sin blog
 Foto: TV3Fie Laursen har mange følgere på de sociale medier. Og kommentarerne fra nogle af dem har fået "Paradise Hotel"-deltageren til at bryde et tabu og fortælle, at hun lider af en spiseforstyrrelse.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Sådan takler jeg had på nettet

LÆS OGSÅ: TV3: Vi beklager at Fie er ked af det

LÆS OGSÅ: Se billederne: Tjekker kendt blogger ind på Paradise Hotel?

- I rammer mig helt ind til sjælen og det er første gang i mange år, jeg er faldet i søvn med tårer i øjnene. Poster jeg et måltidsbillede af fisk og asparges går I amok og kalder mig et forfærdeligt forbillede… Poster jeg et billede af mig selv i fuldposition får jeg enten en "Der er jo intet liv i den klamme krop, æd noget mad" eller en "Haha fuck du er fed", skriver Fie Laursen på sin blog

Fie Laursen forklarer på bloggen, at hun hver dag kæmper for at overvinde sin spiseforstyrrelse og trangen til at kaste op.

- Jeg beholder ikke hvert måltid i min krop, men jeg prøver. Jeg spiser ikke det antal kalorier man burde på en dag. Jeg tæller hver kalorie. Jeg vejer mig mindst 2 gange på en dag. Jeg kan abc diæten i søvne og når jeg har spist "for meget" har jeg en rutine der hedder kast op, gå i bad og vask skammen af. Lyder det her for meget for jer? Så skulle I prøve en dag i mine tanker. Jeg tror stadig på at blive rask, men I skal også forstå at det ikke er en let proces og at jeg har brug for ro om kommentarer når det kommer til min krop.

Blogger-pigen beder sine læsere forstå, at de mange negative ytringer om hende og hendes krop har negative konsekvenser for hende og familien.


Sponsoreret indhold