Se billederne: Tjekker kendt blogger ind på Paradise Hotel?

Det ligner i den grad, at Fie Laursen tjekker ind på Paradise Hotel

Det ligner i den grad, at Fie Laursen tjekker ind på Paradise Hotel

Fotos: TV3Først var det Paris Hilton. Så kom turen til finansmanden Klaus Riskær. Og i den nye sæson af Paradise Hotel tjekker der - muligvis - endnu flere kendisser ind.

I går kunne SE og HØR således fortælle, at der går hårdnakkede rygter om, at popcharmøren Christopher tjekker ind.

Og nu viser TV-billeder fra den nye sæson, at en lyshåret kendisbabe efter alt at dømme har fundet vej til det festlige hotel.

Denne gang er det én af Danmarks mest populære bloggere, Fie Laursen, der angiveligt tjekker ind på det festlige hotel i Mexico.

LÆS OGSÅ: Vildt rygte: Christopher tjekker ind på Paradise HotelStillfoto fra TV-klippet fra næste sæson af Paradise Hotel - det ligner i den grad bloggeren Fie Laursen (Foto: TV3)Stillfoto fra TV-klippet fra næste sæson af Paradise Hotel - det ligner i den grad bloggeren Fie Laursen (Foto: TV3)Bloggeren sammen med Susan K. (Foto: Mikael Rieck)LÆS OGSÅ: Paradise Hotel: Frække knaldeklip


Bloggeren, der har tusindvis af følgere på sin blog og på de sociale medier, ønsker over for Realityportalen.dk hverken ikke at be- eller afkræfte, om hun er med i Paradise Hotel, men i et 'smugkig' for den nye sæson, som TV3 netop har offentliggjort, dukker en lyshåret pige op, der til forveksling ligner den kendte blogger.

TV3 vil heller ikke afsløre, om Fie Laursen er med i Paradise Hotels sæson 11, men i deres egen beskrivelse af den nye sæson antyder TV3 selv, at Fie Laursen kan dukke op:

- Paradise Hotel er realityprogrammet, der rummer de helt store personligheder, og i år er ingen undtagelse. Seerne skal blandt andet møde en følsom eks-soldat, en kommende journalist, en af Danmarks mest læste bloggere og en tidligere overvægtig fyr, der tog kampen med fedtet op og smed 42 kilo, skriver TV3 på sin hjemmeside og tilføjer, at næste sæson bliver ganske anderledes.

LÆS OGSÅ: Paradise Hotel-deltager arbejder som prostitueret

Pigerne og drengene kommer nemlig ikke til at feste sammen fra start:

- Drengene får sig nemlig en slem overraskelse, da de i stedet ankommer til et nedslidt og beskidt Paradise Motel. Her fra skal de med charme og list kæmpe sig ind til pigerne på Paradise Hotel. Men ikke alle når hele vejen ind i paradis, skriver TV3.

Faktisk vil kun halvdelen af fyrene nå frem til selve Paradise Hotel.

Smugkig på næste sæson her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close