Reality18. marts 2015

TV3: Vi beklager at Fie er ked af det

Fie Laursen er ked af en bestemt episode i ”Paradise Hotel” TV3 beklager, men fastholder at intet er gjort forkert
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/94fad9e00f7442ef9f3d9c9efb010e2c.jpg
 (Foto: TV3)På Fie Laursens Facebook-væg er der flere opslag fra seere af "Paradise Hotel", der undrer sig over en episode hvor bloggeren tilsyneladende har sex med Theis, selvom hun har udtalt at hun ikke vil have sex på hotellet.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Sådan tackler jeg had på nettet

Se klippet herunder:Fie Laursen er ked af TV3's måde at klippe programmet sammen på.

- Jeg lavede ikke andet end at kysse med Theis. Han rører ved min røv, og så stopper jeg ham. De har klippet min afvisning, og min snak om vi intet lavede eller skal lave, ud. Jeg er ked af måden det er klippet sammen, siger Fie Laursen til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Theis brugte Tinder til at komme med i "Paradise Hotel"

I programmet aftenen efter bliver det gjort klart, at Fie og Theis ikke havde sex. Og det er helt efter bogen, mener TV3.

- Vi antyder ikke, at de har haft sex. Vi forventer, at folk ser programmerne. Vi synes, vi har gjort det loyalt. Men jeg vil gerne beklage, hvis Fie har fået den opfattelse at vi forsøger at antyde noget, som ikke er sket, siger TV3's pressechef, Søren Hedman, til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Paradise-Patrick: - Det dummeste jeg nogensinde har hørt

Pressechefen forklarer, at programmet er et spil, og at programmerne er klippet sammen for at vise spillet.

- Vi fortæller det spil, der foregår på mange forskellige måder. Theis bliver presset af de andre fyre, der vil vide, om der er sket noget mellem dem. Han siger, at de har haft sex. Vi ved godt, det ikke er sandt, men det er det spil Theis kører overfor de andre fyre. Dagen efter får Fie lov til at fortælle pigerne, at de ikke har haft sex, siger han.

"Paradise Hotel" sendes mandag til torsdag klokken 22 på TV3

Sponsoreret indhold