Reality 29. marts 2016

Fie Laursen: Her er mit fucking nøgenbillede

En fyr har truet med at offentliggøre et billede af Fie Laursen i undertøj – og det har fået bloggeren til selv at tage affære. Hun har derfor selv valgt at offentliggøre billedet på sin blog
Foto: Mikael Rieck

En unavngiven fyr har truet med at offentliggøre et billede af Fie Laursen iført undertøj – og nu vælger realitystjernen og bloggeren at tage sagen i egen hånd.

Hun har derfor valgt at offentliggøre billedet – hvor hun står i en sort BH og lyserøde trusser – på sin egen blog.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Under overskriften ”Deler mit nøgenbillede, før en anden gør – hvem griner nu?” skriver realitystjernen, at hun er træt af at føle pres over billedet, der er taget for mange år siden.

- Det er taget for MANGE år siden, da jeg endda tog det som et “Body Check” billede, så jeg kunne følge min krops forvandling da jeg var spiseforstyrret. Igennem hele min tid havde jeg mange af disse billeder på min telefon og dengang sendte en veninde det billede til sin telefon, da hun sad med min og det var der også et kort drama om dengang … Måske I husker? skriver Fie Laursen på sin blog og fortsætter:

Nu er jeg blevet truet med det her “nøgen billede” i LANG TID og jeg er så træt af det, så derfor vil jeg ikke lade idiotiske menneske udstille mig og gøre mig til grin. Her er mit fucking nøgenbillede.

- Jeg ser hellere jeg deler det og afklare det, frem for en idiot udstiller mig og gør mig til grin.

Du kan se det pågældende "nøgenbillede" her.

Sponsoreret indhold