Paradise Hotel 10. marts 2016

Stalker truer Fie Laursens boligdrøm

Den unge blogger glædede sig til at flytte i hus, men må måske opgive boligdrømmen på grund af en stalker
(Foto: Fielaursen.dk)

Der sker mange ting i Fie Laursens liv lige nu. I går meddelte hun på sin blog, at hun og kæresten Benjamin Vestergaard har lejet et hus på 325 kvadratmeter et sted på Sjælland. Glæden varede dog kort, for adressen er lækket til pressen og nu er Fie Laursen utryg.

- Som mange af jer ved, så har jeg længe haft en stalker som både har været indsat for vold og stalking og forsøgt mord på et tidligere offer for stalking. Jeg har levet med angst og frygt, set ham forfølge mig og frygtet MIT LIV. Hver dag har jeg levet med tanken om han mon når til mig - og om han slår mig ihjel, udøver vold eller kidnapper mig. Nu har hele DK's presse fået et tip om vores adresse OG billeder.... SÅ TAK kære ven, hvem du end er. TAK for at sætte mit liv i fare i den kommende bolig jeg så som min sikkerhed og nye start. TAK for at stikke mig i ryggen for en sjat penge fra pressen, skriver Fie Laursen på Facebook og fortæller, at hun og Benjamin kun har fortalt husets adresse til seks af deres familiemedlemmer og venner.

Fie Laursen fortæller til SE og HØR, at hun og Benjamin nu afventer om adressen kommer ud i pressen. Hvis den gør det vil det unge par finde et andet sted at bo.

Den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager og Youtube-kæresten håber på at blive forældre den kommende tid og vil derfor have en bolig med masser af plads til børn.

Sponsoreret indhold