Reality15. december 2017

Fie Laursen har mødt en sød fyr

Bloggeren og realitystjernen, Fie Laursen, fletter fingre med Mercedes-mand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fie-laursen-15122017.jpg
 Foto: All Over Press

Bloggeren og Paradise Hotel-baben Fie Laursen har taget forskud på julen med en dejlig gave til sig selv.

Hun har nemlig gang i en jule-flirt med en - indtil videre - hemmelig mand.

Det afslører hun på Instagram.

Her har hun lagt et billede op, hvor hun holder i hånd med en mand bag rattet i en Mercedes Benz, så den nordsjællandske pige er godt kørende.

Hun skriver ikke noget til billedet, men garnerer det med en glad smiley, og så må man selv tænke sig til resten.

Realityportalen har fanget Fie for en kort bemærkning om den potentielt nye mand i Fies liv.

– Santa is blessing the bad girls with some love this year (julemanden velsigner de slemme piger med kærlighed i år, red), siger Fie Laursen med et grin til Realityportalen. Hun betoner dog, at hun og Mercedes-manden - endnu - ikke er kærester. – Jeg har ikke fået en kæreste endnu. Men han er sød, siger Fie til Realityportalen. Mere ønsker hun ikke at sige om det nye herrebekendtskab.

Fie Laursen: - Nu er jeg også til piger

Fie Laursen har ellers ikke ligget på den lade side hvad angår parforhold i 2017, hvor hun har kærestet med både mænd og kvinder. Til Reality Awards i februar fortalte Fie på scenen, at hun er biseksuel og datede en pige. Det var i øvrigt ikke noget der faldt i god jord hos Fies reality-rival, Caroline Petersen, der betegnede Fies afsløring som 'latterlig'.
Interessen for piger holdt ikke så længe, og i juni fortalte Fie, at hun var blevet kæreste med YouTube-stjernen Hanspeter Matzen. Forholdet varede dog kun en måned, og det var angiveligt Fie, der sagde stop, fordi Hanspeter havde kysset med en anden pige ved en fest. Midt i juli postede hun et billede på Instagram, hvor hun snavede med Paradise Hotel-deltageren Jonas Ptak, men det blev vist aldrig til noget alvorligt mellem dem.
I marts 2016 græd Fie snot, da hun og kæresten Benjamin Vestergaard brød med hinanden. Fie troede, at han var manden i hendes liv og var klar til hus og børn med Benjamin, men sådan skulle det ikke gå. Med den track record bliver det spændende at se, hvorvidt Mercedes-manden holder til ind i det nye år. Galleri - Fie Laursen tilbage på Paradise Hotel:

Fie Laursen vender tilbage på "Paradise Hotel"

Sponsoreret indhold