Reality26. juni 2019

Fie Laursen forsvarer voldsdømt kæreste

Fie Laursen går nu i rette med fans og venner, der har kritiseret hendes forhold til den voldsdømte svensker Robin Johansson
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/ex_on_the_beach_ii_tsl_20190117_1182.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Siden Fie Laursen afslørede, at hun havde en ny fyr i sit liv, har hun fået kritik, fordi den svenske fyr har en voldsdom på samvittigheden.

Nu tager hun ham i forsvar på sin Instagram-profil.

- Eftersom at både presse, venner og folk på Instagram har haft travlt med at dømme, min nye fyr, vil jeg forsvare både ham og jeg selv. Ja, jeg har været i et voldeligt forhold! Ja, jeg har ar på sjælen. Robin er langt fra, hans fortid, og at han begået en fejl - Men den fejl, har han afsonet sin straf for i fængslet, skriver Fie Laursen på sin Instagram-profil.

Hun skriver samtidig, at det gør hende ked af det, når Robin bliver svinet til på internettet.

- Jeg bliver ked af det, når folk skal svine ham til. Jeg håber mine fans vil støtte op om os - og huske på, ALLE har en fortid, skriver Fie.

I januar 2016 blev Robin Johansson dømt i Oslo efter en episode den foregående sommer. Voldsdommen blev omtalt i flere norske medier, fordi Johansson var i et forhold med den kendte blogger Sophie Elise Isachsen.

Ifølge VG.no slog Robin Johansson en af Sophie Elise Isachsens veninder i to gange i ansigtet, ligesom han også spændte ben for en politibetjent og kom med dødstrusler.

I retten erkendte Johansson delvist sin skyld, men han blev altså dømt for alle de punkter, han var anklaget for. Han fik tre måneder ubetinget fængsel, og han afsonede to af dem.

- Jeg havde det ikke godt, jeg græd meget, men derinde - jeg har aldrig trænet så meget - jeg spiste tunfisk til frokost, jeg fik rutiner, jeg har aldrig har haft, jeg begyndte at få mavemuskler. Jeg følte mig frisk og tilbage. At høre alle historier og sådan derinde - man bliver bange for at være kriminel. Jeg blev skræmt for at komme derind igen. Det har betydet, at jeg tænker mig om en ekstra gang, før jeg går ind i situationer, fortalte han til mediet efter sin ankomst til Mexico, hvor han altså deltog i den norske udgave af "Paradise Hotel".

Fie Laursen har altså ikke problemer med at være i et forhold med en tidligere voldsdømt person.

Han er også begyndt at lære hende svensk.

Sponsoreret indhold