Reality19. marts 2019

Fie Laursen efter TV-sex: Nu reagerer kæresten

I gårsdagens afsnit af "Ex on the beach" gik Fie Laursen til den i både karbadet og under lagenerne. Nu reagerer kæresten Frederik Skovbjerg på de vilde scener
https://imgix.seoghoer.dk/20190313_wen_-_tv3_15.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

De fleste ville nok have det lettere presset med at se sin kæreste blive onduleret på den måde, som Fie Laursen blev af Jeppe i gårsdagens afsnit af "Ex on the beach".

Især når det meste af Danmark har set den hede akt, som både foregik i karbadet og i sengen. Fies nye fyr Frederik Skovbjerg tjekker i dag ind i villaen, og nu har den solbrune makker udtalt sig om sin udkårnes nøgenaktiviteter.

Formentlig til de flestes store overraskelse har Frederik Skovbjerg ikke det store problem med at se sin kæreste sprede ben for en anden fyr. I en spørgerunde på Instagram bryder han nemlig tavsheden.

Her bliver Frederik naturligvis spurgt om det, alle vil vide: Hvordan han har det med alt det, Fie har lavet i "Ex on the beach", før han kom ind.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/ex_on_the_beach_ii_tsl_20190117_1120.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Fie Laursen er ikke bange for at vise sig frem (Foto: Thomas Laursen)

- Jeg har det helt fint. Jeg har jo også været sammen med andre før Fie, skriver Frederik Skovbjerg til spørgsmålet, som alle formentlig sidder med.

Man må sige, at Fie Laursen har fundet sig en yderst overbærende kæreste, som altså sagtens kan se igennem fingre med, at hun i stor stil har sex for rullende kameraer.

- Og hvis jeg var inde i huset før hende, kunne det måske have været mig, der havde været sammen med en anden, hvem ved, skriver Frederik Skovbjerg yderligere som svar til det gode spørgsmål.

I aften tjekker Frederik som sagt ind i "Ex on the beach"-villaen, hvor Fie altså allerede har sat sit aftryk. Det bliver spændende at se, hvordan de to falder for hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-03-19_kl._11.08.12.png
 Foto: Instagram/Frederik Skovbjerg

Her er hele svaret fra Frederik (Foto: Instagram/Frederik Skovbjerg)

Det er nemlig i det vilde knaldeprogram, at de to nuværende kærester har mødt hinanden. Og skal man tro Fie Laursen, er Frederik den eneste rigtige for hende.

- Vi er gode til at snakke sammen. Vi har faktisk ikke haft et skænderi endnu, vi er bare kvalmende forelskede, har Fie tidligere sagt til SE og HØR.

Se det første interview med Fie Laursen og kæresten Frederik Skovbjerg:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold