Reality1. oktober 2021

Fie Laursen: Derfor holder jeg farens identitet hemmelig

Fie Laursen vil ikke fortælle navnet på den mand, der er far til hendes barn, men lidt røber hun dog.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fie Laursens graviditet er et af de helt store samtaleemner i øjeblikket, og det kaster mange spekulationer af sig.

Amatørpornostjernen, der er kendt fra reality og bijobber som influent og sanger, har endnu ikke afsløret navnet på barnets far, og det er der en god grund til, fortæller hun.

At have en relation til Fie Laursen skal nemlig ikke være ensbetydende med, at man bliver en offentlig person, siger hun.

- Hvorfor rager det folk, svarer hun, da en følger spørger, hvorfor Fie ikke vil tale om faren.

- Jeg er influencer og deler mit liv. Det betyder ikke, at alle i mit liv er tvunget til at være en del af den offentlige skue.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/thumbnail_image_2.jpg
 Privatfoto

Privatfoto

Lidt har Fie Laursen dog afsløret om farens identitet. Indtil videre har hun svaret, at han hverken er dansk eller spansk, at hun har kendt ham længe, og at de sammen vil få et lyshåret barn med blå øjne.

- Faren og jeg har kendt hinanden længe, og vi glæder os. Men han er ikke tvunget til, at et helt land skal vide, hvem han er, og blive kendt. Det må folk respektere.

Graviditet var et kæmpe chok

Fie Laursen afslører også, at graviditeten var ønsket, men ikke planlagt. Hun har nemlig længe drømt om at blive mor, men det lå altså ikke i kortene, at hun skulle blive gravid nu.

- Brugte du beskyttelse, lyder et af de personlige spørgsmål, som skandalebloggeren har valgt at svare sine følgere på.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

- Ja. Derfor var det et kæmpe chok, men jeg stoler på universet, og at jeg blev gravid selv beskyttet, viser mig, at Gud ville give dette mirakel til os og gøre os til forældre, svarer Fie Laursen.

Hun fortæller også, at hun har nogle idéer til navne, som hun ikke vil ud med endnu - og at hun nu vil fokusere på at skabe et godt liv for sit kommende barn, som hun kalder "Mini".

- Det er vildt, hvordan alt fra min fortid, og alt der fyldte noget før, er fuldstændig ligegyldigt nu. Det er vildt, hvordan "Mini" allerede har fyldt min krop med ubetinget kærlighed og styrke. De næste par måneder får jeg travlt med at sætte den bedste fremtid op for dig.

null

Sponsoreret indhold