Reality4. juli 2022

Fie Laursen afviser rygte: – Han er IKKE far til Mateo!

Den 26-årige amatørpornostjerne ønsker ikke at afsløre identiteten på faren til sønnen Mateo. Til gengæld kan hun fortælle, hvem der i hvert fald IKKE skal have æren
Fie Laursen
Det kan være vanskeligt at undgå en tur i mediemøllen. Det kan Fie Laursen i hvert fald skrive under på.
 Foto: Instagram/Privat

Egentlig proklamerede Fie Laursen for ganske få måneder siden, at hun havde planer om at afsløre identiteten på faren til sin søns barn, når den lille ny meldte sin ankomst.

Nu er lille Mateo imidlertid kommet til verden – men det lader dog til, at frøken Laursen har ændret mening.

I en story på Instagram forklarer Fie, at lille Mateos far “er anonym lige nu”, og at han er det “af seriøse årsager”, lyder den kryptiske forklaring.

Til gengæld kan skandaleinfluenceren og tidligere realitystjerne afvise, at det ikke er ekskæresten Frederik Skovbjerg, der er faren. De to gik fra hinanden i foråret 2019, men trofaste følgere af Fie Laursen mener tilsyneladende alligevel, at lille Mateo ligner ham helt gevaldigt.

– Internettet mener, at min søn ligner min “Ex on the Beach”-kærlighed … Frederik. Lidt sjovt at skulle forholde sig til faktisk, efter så mange år uden at være i nogen sammenhæng, men han er altså ikke faren, forklarer Fie Laursen og uddyber, at hun dog samtidig ikke har noget imod, at folk mener, Mateo ligner ekskæresten, fordi “han er en flot mand”.

Artiklen fortsætter under billedet …

Fie Laursen og Frederik Skovbjerg.
Fie Laursen og Frederik Skovbjerg.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Ifølge Fie Laursen har de to ekskærester således hverken kysset eller “haft en smutter". Og derved afviser hun kraftigt de rygter, der florerer på det store internet.

Lille Mateo kom til verden den 9. juni ved en ganske hurtig fødsel på intet mindre end 15 minutter.

Og selv om den nybagte mor uden tvivl er ovenud lykkelig for sit lille vidunder, så lægger hun samtidig ikke skjul på, at hun efterfølgende har kæmpet først med amningen og senest med coronavirus, som har ramt både mor og søn.

Sponsoreret indhold