Reality13. juni 2022

Fie Laursen er nybagt mor: Nu erkender hun nederlag

Der er ingen tvivl om, at den 25-årige tv-kendis svæver på en lyserød babysky. Men ikke alt går som planlagt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Fie Laursen har født sit første barn. SE og HØR tager dig her gennem graviditeten og kigger på Fies nye liv som mor.
 Fotograf: Gregers Overvad

Endelig kom en lille, ny verdensborger til verden, da Fie torsdag i sidste uge blev mor for første gang til sønnen Mateo.

Den lille ny havde fart på, og fødslen gik så hurtigt, at vidunderet kom til verden på blot 15 minutter. Noget, der medførte, at Fies underliv i den grad led voldsomt overlast.

I dagene efter fødslen har trofaste følgere af frøken Laursen kunne se hende finde sig til rette i rollen som mor. Og der er ingen tvivl om, at hun naturligvis er ovenud lykkelig for både sin nye titel, sin søn og sit helt nye liv.

Men alt skal naturligvis ikke være nemt.

Og det fik Fie Laursen allerede at føle, mens hun stadig lå på hospitalet efter at have født lille Mateo. Her skulle amningen nemlig i gang – og det gik langt fra som forventet.

Artiklen fortsætter under billedet …

Fie Laursen
 Foto: Privat

– Noget jeg havde glædet mig til som mor var at amme, og jeg har valgt at dele mit “nederlag” og følelse, for at vise mig selv det ikke er skamfuldt, eller gør mig eller andre til en mindre god mor. For det er faktisk den følelse, jeg sidder med og håber at kunne ligge fra mig. En sygeplejerske fik mig til at føle mig totalt uduelig, da hun talte ned til mig omkring min evne til at amme, og stak flasker i hånden på mig og sukkede, lyder begyndelsen af et Instagram-opslag fra Fie Laursen.

Den tidligere realitypersonlighed havde ellers set frem til netop amningen og forbinder det egentlig med noget “en rigtig mor skal kunne”.

Desværre kan Mateo på nuværende tidspunkt ikke få nok mælk ud ved amning – og ifølge Fie mener lægerne, at hendes brystoperation kan være årsagen.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget …

Heldigvis har tv-kendissen efter sit opslag fået store mængder kærlighed og utallige ammehistorier fra sine følgere. Og det har således resulteret i, at hun efterfølgende har besluttet sig for ikke at kæmpe så hårdt for at få amningen til at lykkes – men i stedet pumpe mælken ud, så lille Mateo kan få mad fra sutteflaske.

Sponsoreret indhold