Familien fra Bryggen23. november 2016

Cengiz' rørende farvel: - Vi savner dig hver dag, Mopper

Geggos kæreste mindes afdøde Mopper
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cengiz.jpg
 Foto: All Over Press

Linse har sendt flere hilsener på Instagram til sin elskede mor, Mopper, der døde mandag aften efter længere tids sygdom.

Alderspræsidenten fra 'Familien fra Bryggen' blev 78 år.

I september meldte familien ud, at Mopper var alvorligt syg, og at de håbede på et lille mirakel i forhold til Moppers sygdom.

Hun havde været syg et halvt års tid, da hun sov ind mandag.

Hun var omgivet af sine kære, og børnene Linse og Mikkel Kessler postede et opslag på både Facebook, hvor de fortalte, at Mopper var gået bort mandag klokken 18.25.

Teksten i opslaget var ledsaget af et meget rørende billede, hvor Linse og Mopper holder hinanden i hånden.

Opslaget med det sørgelige budskab om Moppers død er delt mere end 10.000 gange og har afstedkommet mere end 125.000 reaktioner og over 42.000 kommentarer.

Hvis nogen skulle have været i tvivl inden, vidner den massive reaktion på Moppers bortgang om den helt ekstreme popularitet, der omgærder hovedpersonerne i 'Familien fra Bryggen' - Linse, Geggo og Mopper.

Mens tusinder og atter tusinder danskere, der alene kender Mopper gennem TV, er kommet med sympatitilkendegivelser og mindeord i den sørgelige stund, satte et af Moppers familiemedlemmer tirsdag ord på sine følelser efter dødsfaldet.

Det er Cengiz, der er kæreste med Geggo og far til Alba, Moppers elskede oldebarn.

På Facebook sender han en kærlig hilsen til 'bobs', som han kalder hende.

- I går mistede vi en stjerne i familien, og vi kommer til at savne hende hver dag! en oldebanan, en mor, en mormor og ikke mindst en god ven! Rest In Peace lille bobs, skriver Cengiz kærligt. På det dejlige billede, der er knyttet til hans opslag, står Mopper med lille Alba i armene og med Geggo og Linse på hver sin side - fire generationer af stærke piger fra Islands Brygge. Torsdag klokken 20 på TV3 kommer sidste afsnit af 10. sæson af 'Familien fra Bryggen' og således også sidste afsnit hvor Mopper medvirker. Men umidelbart efter sidste afsnit kommer der et hasteproduceret program, hvor Mopper hyldes, så seerne får mulighed for at tage ordentlig afsked med hende. Inden hyldestprogrammet i morgen kan du bladre gennem det store Mopper-galleri nedenfor hvor vi har samlet en masse gode billeder af elskede Mopper:

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Sponsoreret indhold