Familien fra Bryggen18. januar 2017

Se billedet: Geggo og Cengiz er blevet forlovet

Geggos kæreste Cengiz har været på knæ og Brygge-pigen har naturligvis sagt ja. Frieriet foregik i Thailand, hvor parret lige nu nyder tid med hinanden og datteren Alba
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/til_facbeook.jpg
 (Foto: All Over)

De sidste par dage har Geggo og kæresten Cengiz nydt hinanden i varme og eksotiske Thailand.

Og ferien er i den grad blevet ekstra sød og romantisk for"Familien fra Bryggen"-parret.

For Cengiz har nemlig været på knæ og stillet Geggo det helt store spørgsmål - og den unge Brygge-pige har naturligvis sagt ja.

Det afslører Geggo på sin Instagram-profil og Facebook, hvor hun også har delt et billede af den smukke guldring, som kæresten altså nu har sat på hendes finger.

- ... og jeg sagde ja!!, skriver Geggo som kommentar til et billede, hun har lagt på sin Instagram-profil.

Parret skal altså giftes - og herfra skal der lyde et STORT tillykke!

Hverken Geggo eller Cengiz har afsløret detaljerne omkring forlovelsen eller det kommende bryllup - og vi må derfor vente med at se, hvordan de vil holde brylluppet.

I et interview med Realityportalen.dk har parret tidligere fortalt, at de ikke er religiøse - men på papiret er Cengiz muslim, så af respekt for hans far skal han ikke døbes ind i den kristne tro.

- Jeg skal giftes i en kirke, også selvom jeg ikke er kristen, og jeg er heller ikke døbt, men det skal jeg, udtalte Geggo dengang i interviewet med Realityportalen.dk.

Parret blev sidste år forældre til en lille prinsesse, da Geggo i februar fødte datteren Alba. Samme år flyttede parret også fra lejlighed og ind i et nyindkøbt hus.

Parret mødte hinanden i 2014, da Gengiz arbejdede i en is- og slikbutik på Islands Brygge. De blev officielt kærester på Facebook 12. oktober 2014 - og det strømmede straks ind med lykønskninger til parret.

I begyndelsen mødte seerne ikke meget til Geggos kæreste i "Familien fra Bryggen", men i marts 2015 begyndte han for alvor at tone frem i det populære program. Dengang udtalte en forelsket Geggo, at Cengiz var "the one":

- Jeg er så forelsket. Cengiz er min søde dejlige kæreste. Jeg er overbevist om, at han er 'The One', udtalte Geggo i et afsnit af "Familien fra Bryggen" i slutningen af marts 2015 og tilføjede: - Cengiz er rigtig god til at håndtere mig og rigtig god, når jeg er en umulius. Og så er han god til at få mig ned på jorden. Vi er bare gode for hinanden. Det er trygt, og det er rart, og jeg er glad.

Du kan se billeder af Geggo i galleriet herunder:

Galleri: Se Geggos vilde forvandling

Sponsoreret indhold