Geggo afslører: Så meget har jeg tabt mig

(Foto: Thomas Laursen)

Brygge-parret Geggo og Cengiz skal giftes igen, og i den forbindelse har den 28-årige realitystjerne besluttet sig for at tabe sig, så hun står helt skarpt til sit bryllup.

I forbindelse med gårsdagens sæsonpremiere på "Familien fra Bryggen" afslører Geggo nu på sin Instagram story, hvor langt hun er nået i sin vægttabsforløb.

- Jeg har faktisk siden start-januar tabt mig otte kg, fortæller hun stolt sine over 500.000 følgere på Instagram. 

- Og så kan man sige: Er det ikke deprimerende at se første afsnit af "Familien fra Bryggen", hvor du jo... hvad skal man sige, har lidt ekstra kagedej på kroppen?, lyder det yderligere fra den populære realitystjerne. 

Og til det svarer hun ganske bramfrit: 

- Næ, jeg har været grimmere i programmet. Jeg har været en del grimmere. Kæft, hvor har jeg egentlig været grim nogle gange i "Familien fra Bryggen". 

Hendes mange følgere ønsker selvfølgelig at vide, hvordan hun har tabt sig. 

- Jeg ville ønske, jeg kunne komme med et eller andet helt vildt klogt og smart og blogger/influencer-agtigt, men mit bedste råd er at cutte sukker og for mange kulhydrater. Det er det, jeg har gjort i hvert fald og så bare træne, fortæller hun. 

Da 14. sæson fik premiere i efteråret, blev Geggo bombarderet med spørgsmål om, hun var gravid igen

Realitystjernen, der tog 30 kg på under sin første graviditet med datteren Alba, der nu er tre, erkendte på sin blog, at der var kommet lidt mere på sidebenene. 

- Jeg har da taget lidt på, det har jeg! Sommeren har været ekstra god ved mig i år (okay, okay, jeg har været lidt for god ved mig SELV... Elsker mad...) og givet mig lidt chubs på mavsen og også lidt ekstra på lårene, afslørede Brygge-baben. 

- Det er ikke noget, jeg på nogen måde er i panik over, det går såmænd nok. Jeg er dog alligevel gået i forløb med en personlig træner, så jeg kan blive tiptop klar til brylluppet, og for at det ikke tager overhånd, skrev hun dengang på sin blog

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close