Familien fra Bryggen7. september 2016

Skønne fotos: Mopper er familiens midtpunkt

I dag afslørede Linse de triste nyheder, at Mopper er alvorligt syg. SE og HØR har her samlet et stort galleri med billeder af Mopper, der altid har været et naturligt midtpunkt hos ”Familien fra Bryggen”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mopper_til_front.jpg
 Foto: All Over

Hun inviterer gerne til pandekager og frikadeller. Og så træder hun også gerne til, hvis der er brug for hjælp.

For selv om Mopper er en bestemt dame med sine egne holdninger, er hun også én, der altid vil hjælpe sin familie.

Og den 78-årige ”Familien fra Bryggen”-matriarkat har altid været det naturlige midtpunkt hos ”Familien fra Bryggen”.

I dag var Mopper desværre ikke til stede, da ”Familien fra Bryggen” traditionen tro holdt pressemøde forud for den nye sæson, der skydes i gang i morgen, torsdag.

En trist Linse kunne fortælle, at Moppers fravær skyldtes sygdom, men Linse ønskede ikke at gå mere i detaljer om, hvad det er for en sygdom, der svækker Mopper.

- Jeg ved, at I alle brænder for at stille det her spørgsmål, og nu kan vi bekræfte, at Mopper er syg. Hun er alvorligt syg, sagde Linse til onsdagens pressemøde. - Mopper har ikke lyst til at snakke om det. Vi fik det at vide for fire måender siden, sagde Linse.
null
Mopper har været indlagt på Rigshospitalet i forbindelse med sin sygdom. Hun har også fået sonde, og på et tidspunkt frygtede familien, at hun ikke længere ville kunne være med i ”Familien fra Bryggen”, og at deres kommende bogprojekt måtte lægges til side. - Alt blev sat på pause. Vi tænkte, ”kan hun nu ikke være med mere?”. Så fik hun jo en fantastisk optur, som hun har nu. Og hun er kommet rigtig godt på vej. Og hun er også frisk nok til det, fortalte Linse til SE og HØR under pressemødet.

SE og HØR har samlet et stort galleri med skønne billeder af Mopper – og resten af ”Brygge-damerne”.

Du kan se billederne i galleriet nederst i denne artikel.

Til trods for Moppers sygdom får vi hende heldigvis alligevel at se, når TV3 i morgen, torsdag, blænder op for den 10. sæson af ”Familien fra Bryggen”. Første afsnit sendes klokken 20.

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Sponsoreret indhold