Familien fra Bryggen7. september 2016

Linse om Moppers sygdom: - En skrækkelig, men dejlig tid

I dag afslørede Linse, at hendes 78-årige mor, Mopper, er ramt af alvorlig sygdom. Familien fra Bryggen fik sygdomsbeskeden for fire måneder siden, og det har været en tid fyldt med blandede følelser
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-20909.jpg
 Foto: All Over

De sidste fire måneder har været en følelsesmæssig rutsjebanetur for Mopper og resten af "Familien fra Bryggen".

For fire måneder siden fik 78-årige Mopper nemlig at vide, at hun er ramt af alvorlig sygdom. Og den hårde besked har sat sine spor hos alle familiemedlemmerne fra det populære TV3-program.

- Vi fik det at vide for fire måneder siden, og det har været en mærkelig tid, for det har både været rigtig trist, og vi er skrækslagne, for vi gider jo ikke at miste hende. Men det har også været en dejlig tid, fordi vi HAR hende, og vi hygger med hende, og hun er topfrisk, fortalte Linse under onsdagens pressemøde.

Det var også under pressemødet, at Linse afslørede, at hendes mor - og Bryggens evige midtpunkt - var syg. Mopper var ikke selv mødt op til pressemødet, i stedet tog Linse ordet og indledte pressemødet med følgende ord:

- Jeg ved, at I alle brænder for at stille det her spørgsmål, og nu kan vi bekræfte, at Mopper er syg. Hun er alvorligt syg, sagde Linse til onsdagens pressemøde. - Mopper har ikke lyst til at snakke om det. Vi fik det at vide for fire måender siden, sagde Linse. Hør Linse fortælle, at hendes mor er syg, herunder:
Familien ønskede ikke at snakke yderligere om Moppers sygdom, og de løftede heller ikke sløret for, hvad det er, der svækker Mopper. - Det er Moppers egen historie, og hun skal selv have lov til at fortælle, når hun forhåbentlig bliver rask, sagde brystbomben. Til pressemødet var også Geggo og kæresten Cengiz. Mens Linse fortalte om Moppers sygdom, stod begge stille og nikkede. Trods sygdom får danskerne heldigvis Mopper at se i den nye sæson af "Familien fra Bryggen", der får premiere i morgen, torsdag. Det er 10. sæson af det populære realityprogram. Du kan se billeder af Mopper i det store galleri herunder:

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Sponsoreret indhold