Familien fra Bryggen22. november 2016

Moppers sidste interview: - Livet går videre

For to måneder siden talte SE og HØR med Mopper kort tid efter, at Brygges overhoved havde afsløret, at hun var alvorligt syg. Mandag sov Mopper ind, 78 år gammel. Læs eller genlæs interviewet, der altså blev hendes sidste
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-842386.jpg
 Foto: All Over Press

Bryggen – og ikke mindst familien Kessler – er i sorg. Mandag sov den altid farverige og elskede Mopper ind omgivet af sin familie.

Mopper havde i flere måneder kæmpet mod en alvorlig sygdom, og mandag aften klokken 18:25 sagde hendes krop stop.

Mopper blev 78 år.

To måneder før sin død talte Mopper med SE og HØR. Dengang fortalte den ukuelige Brygge-beboer, at hun holdt hovedet og humøret højt – og insisterede på at fortsætte i det populære TV3-program ”Familien fra Bryggen”, selv om hun var ramt af alvorlig sygdom.

Interviewet blev Moppers sidste.

– Grunden til, at jeg gerne ville være med i den nye sæson, var, at jeg egentlig skulle skrives ud på grund af sygdom. Men jeg ville være med. Livet går videre, og jeg elsker at lave ”Familien fra Bryggen”. Vi hygger os, og vi har det godt, fortalte Mopper til SE og HØR i slutningen af september.

Læs hele historien om Mopper her

– Jeg ville ikke føle mig udenfor. Jeg ville gerne gøre det, jeg plejer. Det var vigtigt for mig, fastslog Mopper videre.

”Familien fra Bryggen” afslørede 7. september på et pressemøde, at Mopper var alvorligt syg. Dengang fortalte Linse på vegne af Mopper, at de havde håbet at kunne have holdt sygdommen privat i længere tid.

Det var nemlig Moppers eget ønske.

Faktisk havde Mopper ønsket, at sygdomsforløbet skulle være holdt hemmeligt længere end frem til den 7. september, hvor de på et pressemøde afslørede, at hun var alvorligt syg.

- Mopper ønskede ikke at få det frem. Hun havde ikke lyst, og så går hun alligevel ned på Haraldsborg (lokal bodega, red.) og fortælle hele banden. ”Mor det bliver du simpelthen nødt til at vente med. Vi kan ikke blive ved med at fortælle pressen, at de ikke må sige noget, når du siger noget til alle”, forklarede Linse til SE og HØR under pressemødet i begyndelsen af september.

Læs hele historien om Mopper her

Familien havde selv både forventet og frygtet, at pressen ville skrive om Moppers sygdom, også selv om Linse og resten af Kessler-familien havde bedt om fred under det vanskelige sygdomsforløb.

- Jeg ved ikke helt, hvorfor I ikke har skrevet om det, men jeg er så taknemmelig for, at I ikke har gjort det. For det ville bare være så trist for Mopper at skulle læse om. For Mopper er jo ikke bange for at sige tingene ligeud, og når hun er frisk nok til det, så gør hun det, fortalte Linse under pressemødet og tilføjede:

- Så tak fordi I ikke har skrevet om det.

Mopper sov ind mandag aften kl. 18:25 omgivet af sine allernærmeste.

- Vi var alle hos hende og hyggede om hende præcis som vi plejer; vi grinede og fjollede og fortalte hende at vi elskede hende, til hun rejste afsted, udtaler Linse, Mikkel og Geggo i en fælles besked på de sociale medier og tilføjer:

- Vi er knuste, men vi ved at det var det bedste for hende nu. Mopper satte stor pris på sine personlige venner, men skam også på alle Jer derude, som har fulgt hende på TV.

Læs hele historien om Mopper her

Se billeder fra Moppers liv herunder:

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Sponsoreret indhold