Familien fra Bryggen 2. marts 2017

Se klippet: Linses rørende minde om Mopper

Linse har fået lavet en fotobog om Mopper, og det er altså rørende at se, når familien sætter sig ned for at kigge i den for første gang
Foto: TV3

I aftenens afsnit af "Familien fra Bryggen" er Moppers død stadig helt tæt inde på livet af Linse og Geggo, og i et rørende klip fra aftenens program ser vi, hvordan Linse har fået lavet en fotobog til minde om sin elskede mor.

- Jeg har fået lavet en fotobog. En mindebog om min mor, og der har jeg fået sat en masse billeder i af os alle sammen og skrevet noget tekst. Man bliver meget rørt over den, fordi det er en mindebog om Mopper, som vi savner så sindssygt, fortæller Linse i klippet fra aftenens program.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selvom Geggo godt kan se, at bogen er en hyldest til hendes mormor, så bliver hun dog meget ked af det, da de sætter sig ned for at kigge i bogen.

- Jeg ved godt, at min mor har lavet denne her bog i den allerbedste mening, og jeg ved godt, at hun er lidt mere rustet til sådan nogle ting end mig. Min mor er mindst ligeså ked af det, som jeg er. Det er jo hendes mor, fortæller Geggo.

Og Linse ved da også godt, at datteren vil blive ked af det, når hun ser bogen.

- Geggos reaktion er, som jeg forventede, hun bliver ked af det. Og jeg har jo ikke lavet denne her bog for at gøre Geggo ked af det. Den rammer også mig, og jeg har jo faktisk kigget i den nogle gange, og jeg bliver lige ked af det hver gang. Den er en form for farvel, fortæller Linse i det rørende klip.

Mopper døde efter længere tids sygdom den 21. november sidste år. Hun blev 78 år gammel.

- Her til aften Kl 18.25 gik vores kære, dejlige og elskede Mor 'Mopper' bort. Vi var alle hos hende og hyggede om hende præcis som vi plejer, vi grinede og fjollede og sagde vi elsker hende, til hun rejste afsted. Vi er knuste, men vi ved at det var det bedste for hende nu, skrev både Linse og Mikkel på Facebook, da nyheden om Moppers død kom frem.

Du kan se det rørende klip fra aftenens afsnit herunder

"Familien fra Bryggen" bliver vist på TV3 i aften klokken 20.00.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Se flere billeder af dejlige Mopper i galleriet herunder

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Sponsoreret indhold