Linse: Jeg har mange hemmeligheder

Linse Kessler må ikke fortælle alt om sit privatliv, da der også skal være overraskelser i \

Linse Kessler må ikke fortælle alt om sit privatliv, da der også skal være overraskelser i "Familien fra Bryggen".

Foto: Dan Mariegaard

 

Linse Kessler har få hæmninger og elsker at dele ud af sit privatliv. Det ser man torsdag efter torsdag, når den storbarmede kvinde toner frem på TV3.

Men der er også ting, som Linse holder for sig selv.

- Jeg må ikke fortælle noget om mit liv, Når jeg kigger i mine billeder på min telefon, fordi jeg vil lave et opslag til Facebook, så ryger jeg et halvt år tilbage, for der er ikke noget jeg må fortælle. Jeg har så mange fede billeder og historier, afslører Linse overfor SE og HØR.

Grunden til hemmelighedskræmmeriet skal findes i netop TV-programmet "Familien fra Bryggen" for produktionen bag vil nemlig gerne gemme lidt overraskelser til programmet, og derfor beder de Linse om at holde visse ting skjult, indtil det har været vist i fjernsynet.

- Vi havde en måned vi ikke optog, da Mopper døde. Fra 10 til 11 sæson havde jeg en uges ferie. Hold kæft, hvor har jeg nogle gange lyst til at fortælle alle mulige ting, griner Linse.

Af gode grunde kan brystbomben ikke fortælle, hvad det er, hun ikke må sige, men den nysgerrige seer kan følge med på TV3 hver torsdag klokken 20, så bliver man måske lidt klogere.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close