Familien fra Bryggen 11. marts 2017

Linse om Geggos forhold: De er hinandens eneste ene

Linse Kesslers svigersøn – det er noget af en titel. Heldigvis er manden i rollen mere end godkendt af svigermor.
Foto: Dan Mariegaard

Den 50-årige brystbombe fra TV3's succesprogram "Familien fra Bryggen" mener, at hendes 26-årige datter har haft mere held sit kærlighedsliv end hun selv har haft i sit eget. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Der er ingen tvivl om, at der er magi mellem Geggo og Cengiz. Hun er ret umulig, men det siger Cengiz’ familie også, han er, fortæller Linse, der mener at Cengiz og Geggo er perfekte for hinanden. 

- Sammen er de bare gode. Så for dem er det ”den eneste ene”, storsmiler Linse, der også har givet Cengiz sin velsignelse til at gifte sig med Geggo. 

Svigermor Linse var sågar selv inde og udvælge den smukke ring sammen med Geggos forlovede, Cengiz, i Mai Manniches butik i København. Valget faldt på en ring af 18 karat rødguld med en diamant på lidt over 1 karat.  

Linse Kessler er generelt ovenud lykkelig på sin datters vegne. 

– Det får mig til at slappe helt af og være så lykkelig, for jeg kan se, hvor godt de klarer det sammen, og hvordan de er gode til at være forældre sammen, lyder det fra Linse til SE og HØR.

Selv om Linse altid har sagt, at hun var både far og mor for Geggo, så er det ikke Linse, der skal følge Geggo op ad kirkegulvet til brylluppet.

Se billeder af Geggo og Cengiz i galleriet herunder:

Geggo og Cengiz - billeder af dem sammen

Sponsoreret indhold