Familien fra Bryggen13. december 2016

Linse: Karen siger undskyld, og jeg siger tak

Linse Kessler føler, at hendes mor har fået retfærdighed, efter Karen Thisted har sagt undskyld
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse_og_karen_thisted.jpg
 Fotos: All Over

Karen Thisted fik forleden Linse Kessler helt op i det røde felt.

Ekstra Bladets klummeskribent havde nemlig skrevet klummen "Derfor kunne jeg ikke tåle synet af Mopper", og det faldt bestemt ikke i god jord hos Linse.

Nu ser det dog ud til, at konflikten er overstået.

- Karen T siger UNDSKYLD, og jeg siger hermed, TAK ! Den lille meget typiske KarenSætning, under Undskyld (men jeg ville gøre det igen) håber jeg virkelig at hun vil genoverveje, det er en virkelig trist oplevelse Jeg/Vi var igennem her, og det ønsker jeg bestemt ikke, at andre der har mistet en kær, skal udsættes for. Sidder nu med en følelse af retfærdighed for min kære Mor, og det er sgu dejligt, skriver Linse på Facebook.

Artiklen fortsætter under billedet

Linses opdatering kommer samme dag som Karen Thisted i Ekstra Bladet fortæller, at hun gerne giver en undskyldning.

– Hvis Linse vil have mig til at sige undskyld, så gør jeg det gerne. Men jeg har ikke fortrudt, at jeg skrev, som jeg gjorde, siger Karen Thisted til Ekstra Bladet og tilføjer, at hun godt kan forstå, hvis ordene i klummen rammer Linse.

– Men min mening er og var ikke at såre hende. Jeg har ytringsfrihed til at sige, at vi har et mærkeligt land, når vi har store sørgeceremonier for mennesker som Mopper, Peter Brixtofte og Mogens Camre. Jeg ønsker ikke at tale dårligt om de døde, men vi må tage os sammen og tænke over, hvem der er helte, og hvem der ikke er, siger Karen Thisted til Ekstra Bladet.

Det var blandt andet følgende citat fra Karen Thisteds klumme, der havde fået Linse op i det røde felt:

- Linses hjerteskærende beretninger om barndommen på Bryggen har gjort, at jeg aldrig har kunnet tåle synet af Mopper. Hun drak som en havnearbejder på Bryggens værtshuse, og den arme Linse var alle nætter overladt til sig selv og Moppers ligegyldighed. Sikken en kold kvinde der kan efterlade sit barn til ensomhed, lød det blandt andet i klummen, der blev bragt i Ekstra Bladet 4. december.

Du kan se flere billeder af Linse i galleriet herunder

Galleri: Se Linse Kessler som barn

Sponsoreret indhold