Nyheder13. december 2016

Karen Thisted pissede Linse af… men ville gøre det igen

Karen Thisted fik ”Familien fra Bryggens” Linse Kessler helt op i det røde felt, da hun for nylig skrev klummen ”Derfor kunne jeg ikke tåle synet af Mopper”. Linse rasede, og nu svarer Karen Thisted igen. – Jeg ville skrive det samme, lyder det blandt andet fra klummeskribenten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse_og_karen_thisted.jpg
 Fotos: All Over

Ekstra Bladets klummeskribent Karen Thisted fik forleden ”Familien fra Bryggens” Linse Kessler helt op i det røde felt.

Det skete, da Karen Thisted i sin klumme ”Derfor kunne jeg ikke tåle synet af Mopper” blandt andet skrev, at Linse ville være blevet tvangsfjernet, hvis hun havde været barn i dag – og at ”Linses hjerteskærende beretninger om barndommen på Bryggen har gjort, at jeg aldrig har kunnet tåle synet af Mopper”.

Og sådanne udtalelser blev ikke modtaget med klapsalver og jubelråb hos Brygge-beboeren Linse Kessler, der mistede sin mor Mopper 21. november.

Hun farede i stedet til tasterne og lavede en Facebook-opdatering, hvor hun blandt andet skrev, at Karen Thisted ”kan løbe ind i den forkerte, mig, som ikke har tænkt sig at lade noget som helst ligge”.

Men selv om klummen fik Linse Kessler op i det røde felt, har Karen Thisted bestemt ikke fortrudt, at hun skrev den.

Det fortæller Karen Thisted i et interview med Ekstra Bladet:

– Hvis Linse vil have mig til at sige undskyld, så gør jeg det gerne. Men jeg har ikke fortrudt, at jeg skrev, som jeg gjorde, siger Karen Thisted til Ekstra Bladet og tilføjer, at hun godt kan forstå, hvis ordene i klummen rammer Linse.

– Men min mening er og var ikke at såre hende. Jeg har ytringsfrihed til at sige, at vi har et mærkeligt land, når vi har store sørgeceremonier for mennesker som Mopper, Peter Brixtofte og Mogens Camre. Jeg ønsker ikke at tale dårligt om de døde, men vi må tage os sammen og tænke over, hvem der er helte, og hvem der ikke er, siger Karen Thisted til Ekstra Bladet.

I klummen skrev Karen Thisted blandt andet, at Linse ville have været tvangsfjernet, hvis hun havde været barn i dag.

- Linses hjerteskærende beretninger om barndommen på Bryggen har gjort, at jeg aldrig har kunnet tåle synet af Mopper. Hun drak som en havnearbejder på Bryggens værtshuse, og den arme Linse var alle nætter overladt til sig selv og Moppers ligegyldighed. Sikken en kold kvinde der kan efterlade sit barn til ensomhed, lød det blandt andet i Karen Thisteds klumme, der blev bragt i Ekstra Bladet 4. december.

Karen Thisted tilføjer i dag til Ekstra Bladet, at hun ikke har skrevet noget i sin klumme, som Linse ikke selv har fortalt i sin bog ”’Linse Kessler – jeg gør, hvad jeg vil”.

– Jeg ved, at Linse elskede sin mor, men jeg vil da ikke hylde den måde at være mor på. Eller hylde Brixtofte for at køre Farum i sænk. TV3 lavede endda et sørgeprogram for Mopper. Hvor er vi henne, hvis vi fortæller vores børn og unge, at det er dem, vi fejrer? Det kan jeg ikke gå med til, fortæller Karen Thisted til Ekstra Bladet.

Se billeder af Linse Kessler i galleriet herunder:

Linse Kessler - billeder fra hendes liv

Sponsoreret indhold