Familien fra Bryggen11. december 2016

Linse raser: Du har pisset på den forkerte datter

Ekstra Bladets klummeskribent Karen Thisted har fået Brygge-stjernen helt op i det røde felt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse2.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Linse Kessler er rasende på klummeskribenten Karen Thisted, der har skrevet en klumme med titlen "Derfor kunne jeg ikke tåle synes at Mopper".

En klumme der blev bragt i Ekstra Bladet den 4. december.

- Jeg blev igår gjort opmærksom, på Karen Thisted's modbydelige artikel om døde personer, inkl min elskede mor. Karen's mening om Mopper ??? Karen har ALDRIG haft æren af at tale med, eller møde Mopper.. Mine venner og familie siger, Linse lad det ligge, Ti hende Karen ihjel, giv hende ikke den opmærksomhed hun higer efter... Men jeg kan sgu ikke lade den ligge, det er så ondt og modbydeligt, og Karen skal lære, En gang for alle, at hun KAN løbe ind i den forkerte, mig, som ikke har tænkt sig at lade noget som helst ligge, skriver Linse på Facebook.

I klummen skriver Karen Thisted blandt andet, at Linse ville have været tvangsfjernet, hvis hun havde været barn i dag.

- Linses hjerteskærende beretninger om barndommen på Bryggen har gjort, at jeg aldrig har kunnet tåle synet af Mopper. Hun drak som en havnearbejder på Bryggens værtshuse, og den arme Linse var alle nætter overladt til sig selv og Moppers ligegyldighed. Sikken en kold kvinde der kan efterlade sit barn til ensomhed, skriver Karen Thisted i klummen.

Ekstra Bladet, der har trykt Karen Thisteds klumme, får også et par ord med på vejen fra Linse.

- Og Ekstra Bladet godkender al Karen's onde lortepis og trykker det gladeligt ??? Jeg er i chok, skriver Linse i en kommentar på Facebook.

Realitystjernen kræver da også en undskyldning fra Thisted.

- Karen Thisted, denne gang fik du pisset på den forkerte datter. Du kommer til at gi os en undskyldning på den ene eller anden måde, skriver Linse i sit opslag.

Se Linses opslag herunder

Ann Patricia "Mopper" Christiansen døde den 21. november. Hun blev 78 år gammel.

Se flere billeder af Mopper i galleriet herunder

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Sponsoreret indhold