Linse: Derfor har jeg ikke fået noget i to år

Linse fortæller i et interview med SØNDAG om sin barndom.

Linse fortæller i et interview med SØNDAG om sin barndom.

(Foto: Dan Mariegaard)

Det er ellers ikke, fordi hun mangler tilbud fra mænd.

Men alligevel er det ved at være et stykke tid siden, at Bryggens Linse sidst dyrkede hed lagengymnastik. Faktisk kan hun snart ”fejre” to-års-dag.

Det fortæller Linse i Ekstra Bladets Dans med de kendte:

- Til maj er det to år siden, siger Linse.

Den manglende sex er dog noget, som Linse selv har valgt. Hun har simpelthen haft så travlt med livet som TV-stjerne, at fritiden er blevet brugt på andet end at smide klunset i soveværelset.

- Den tid jeg har alene, der slapper jeg af sammen med hundene, forklarer Linse, som dog forsikrer, at det nok snart er slut med sex-frit liv.

- Jeg bliver heller ikke ved sådan. Lige pludselig giver jeg den gas, tror jeg, fortæller Linse til Ekstra Bladets Dans med de kendte.

Læs alt om Linse lige her.

Også sidste år fortalte Linse åbent om sit manglende sexliv. Det skete i et interview med Radio 24syv, hvor Linse også blev spurgt, om hun opfattede sig selv som et sexsymbol.

- Nej, det gør jeg ikke. Jeg har helt glemt sex, fordi jeg har så travlt. Men jeg synes ikke, mine bryster er sexede. De er dejlige for mig. Nogen vil synes, at de er frækkere end nogle (bryster, red.), der er mindre. Det er slet ikke sådan, jeg ser på dem. Mange mænd er forskrækkede for mine bryster. De aner ikke, hvor de skal starte. Når de ser dem i real live, siger de: "hold da kæft, mand." Det kræver sin stodder, lød det dengang fra Linse.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close