Nyheder21. januar 2016

Linse laver sang med unge grandprix-stjerner

Realitydronningen Linse Kessler har slået sig sammen med to af årets melodigrandprix-stjerner i håbet om at lave et musikalsk hit
https://imgix.seoghoer.dk/media/c26c2d18241744a390d2576751f04536.jpg
 (Foto: All Over Press)

Klædt i et yderst gennemført tysk Heidi-kostume med blonder, terner og flæser har reality-hittet Linse Kessler løftet sløret for sit kommende sangprojekt.

- Ronnie Garner, Muri og Mario og jeg har lavet en ny glad og sjov sang, og i dag skal vi skyde musikvideoen. Kostumerne er på plads og jeg glæder mig, skriver den 49-årige "Familien fra Bryggen"-stjerne på Instagram.

Hun afslører i sine hashtags, at hendes mor, Ann Christiansen, bedre kendt under kælenavnet "Mopper", også kommer til at være med i musikvideoen.

Det er ikke første gang, den populære realitydronning har kastet sig ud i det musikalske. Tidligere har hun samarbejdet med netop Facebook-fænomenet Ronni Garner om sangene "Lidt for blond" og "Julesangen".

[node:aller-related-content]

Men denne gang er popduoen Muri & Mario altså også involveret i Linse Kesslers sangprojekt. Duoen, som til februar indtager scenen i Horsens ved Dansk Melodi Grand Prix med deres bidrag "To stjerner", består af Murad Mahmoud og Mario Sciacca. De har tidligere hittet med den ulykkelige kærlighedssang "Hun tog min guitar".

Den dynamiske duo gør sig allerede bemærket forud for årets store sangkonkurrence ved at være de eneste, der skal synge på dansk den 13. februar.

Se Linse Kessler i kostume her.

Jodle jodlejæææhiiihiiii @ronnigarner, Muri og Mario og jeg, har lavet en ny glad og sjov sang, og i dag skal vi skyde musikvideoen Kostumerne er på plads og jeg glæder mig @nielslaigaard kommer om lidt og laver make up og hår jubiiii, det blir en sjov dag #duikkdenhurtigsteknallertpåmolen #mopperskalogsåværemed #familienfrabryggennysæsonfebruar2016

A photo posted by Linse Kessler (@linsekessler100procent) on

Jan 20, 2016 at 9:23pm PST

Sponsoreret indhold