Stolt mormor: Linse deler skønt billede af Alba

For fire uger siden blev ”Familien fra Bryggen” en beboer rigere, og den lille guldklump er helt uimodståelig, fortæller mormor Linse, der har delt et skønt billede af lille Alba
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse_kessler_tl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det er bestemt ikke kun mor Geggo og far Cengiz, der er stolte af deres lille datter Alba. Også mormor Linse er ved at revne af stolthed over den lille "Familien fra Bryggen"-guldklump, som kom til verden for omkring fire uger siden.

Den stolte mormor Linse har således delt et skønt billede af Alba, der gaber – og som kommentar til det nye billede fortæller Linse, præcis hvilke følelser den lille guldklump vækker hos hende.

- Forleden dag blev mit skønne barnebarn 4 uger. Hun gør mig blød som smør, og jeg knuselsker hende så højt. Albamus, jeg er så glad og lykkelig for at du er kommet til verden, og jeg glæder mig helt vildt til at vi skal hygge og opleve en masse sammen.

- Endnu engang tak tak tak Geggo og Cengiz. Og en vidunderlig dag til jer alle derude, skriver mormor Linse som kommentar til billedet af Alba, som hun lagde på sin Facebook-profil søndag formiddag.

Billedet fik straks mange af hendes over 364.000 fans til at kommentere, hvor yndig lille Alba er – og på under to timer havde mere end 14.000 trykket ”synes godt om” billedet.

Geggo fødte datteren Alba fredag den 5. februar klokken 21:25. Hun vejede 3.630 gram ved fødslen og var 53 centimeter lang – og her fire uger efter er hun altså stadig lige så skøn og uimodståelig, som du kan se på dette billede:

Sponsoreret indhold