Linse om Mopper: - Jeg kan godt lide at savne hende

Linse og Mopper var enige om, at julen var en værre gang vås. Men Linse ser anderledes på det nu med barnebarnet Alba.

Linse og Mopper var enige om, at julen var en værre gang vås. Men Linse ser anderledes på det nu med barnebarnet Alba.

(Foto: Thomas Laursen)

I begyndelsen af året pakkede Linse Kessler sin kuffert og rejste til Spanien for at udleve en livslang drøm. Hun åbnede en bed-and-breakfast i den spanske bjergby Mijas lidt uden for Málaga.

Men det var ikke kun drømmen om et feriested for glade gæster, der lokkede Linse til Spanien.

Hun har også tidligere fortalt, at hun valgte at forlade Danmark for at få minderne om afdøde Mopper på afstand.

– Hver en flise på Bryggen minder mig om Mopper. Alle, jeg taler med, er vant til at snakke med mig om Mopper, og når jeg går forbi Haraldsborg, vinker folk, men Mopper mangler, har Linse tidligere fortalt i et interview med SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

En af Linses følgere har en besked til Bryggedronningen fra afdøde Mopper.

Linse sammen med mor Mopper, der døde i november 2016. Foto: Aller Media

Linse er dog ikke bange for hverken sorgen eller savnet til sin elskede mor, der døde 21. november 2016 efter længere tids sygdom.

Det fortalte hun, da hun mandag aften gæstede ”Aftenshowet":

- Dagen efter Mopper var død, kunne jeg sidde og se videoer af hende, jeg havde lavet, mens hun var syg. Fjolleting og billeder. Jeg har stadig alle hendes beskeder, og jeg læser dem tit. Jeg vil ikke slette hende på min telefon, og jeg har screenshottet dem alle sammen, hvis min telefon skulle ryge i havnen. Det har jeg kunnet fra day one, fortalte Linse og tilføjede:

- Jeg kan godt lide at savne hende.

Linse havde da også Mopper med, da hun rejste til Spanien for at begynde sit spanske eventyr. Hun havde nemlig medbragt Moppers urne. Asken er dog nu blevet spredt over havet, fortalte Linse i sidste måned til SE og HØR:

– Det var så svært og gjorde så ondt at sige rigtigt farvel. Jeg har slæbt rundt på hende i to år, og pludselig var hun der ikke mere, det var hårdt, erkender Linse Kessler, som ikke vil afsløre, hvor asken er spredt ud, men henviser til den nye og 14. sæson af ”Familien fra Bryggen”.

Linse har tidligere fortalt, at hendes spanske eventyr ikke er slut, selv om hun på samme tid har slået fast, at det har været det hårdeste år nogensinde.

Artiklen fortsætter under billedet...

Linse lægger ikke skjul på, at dette år har været det hårdeste for hende nogensinde. Foto: TV3/Janus Nielsen

I slutningen af oktober fortalte hun i et afsnit af ”Familien fra Bryggen”, at hun havde fundet et sted i Benalmádena, som skal hedde Linses Oase.

– Jeg glæder mig sindssygt meget, så jeg tager en sæson mere, fortalte Linse i afsnittet.

I går aftes, da Linse gæstede ”Aftenshowet" vidste hun dog ikke med sikkerhed, hvordan fremtiden i Spanien så ud. På spørgsmålet om tiden i Spanien var forbi, svarede hun:

- Det ved jeg ikke rigtig endnu. Nu er jeg hjemme for vinteren. Hvis jeg skal fortsætte, skal det ikke være ligeså lang en periode. Så skal det være kortere.

Savnet til familien var simpelthen for stort for Linse.

- Savnet til familien blev større og større og større. Jeg har set dem en gang i måneden. Enten har jeg hurtigt været hjemme, men jeg kunne jo ikke sige, ”Nu tager jeg til Danmark”, for jeg havde jo gæster, fortalte Linse og tilføjede:

- Det kom bag på mig, at jeg kom til at savne dem så meget. For jeg tænkte facetime, så kan jeg snakke lidt med Alba og Mikkels børn, men det er sgu ikke det samme. Det er det altså ikke.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close