Nyheder5. maj 2014

Så dyr er nøgne Medina

Du skal til lommerne, hvis du vil have den afklædte popdronning med hjem
Af af
Det var ikke småpenge maleriet af Medina gik for.
Det var ikke småpenge maleriet af Medina gik for.
 Foto: Dan Mariegaard

Medina er en dyr dame - i hvert fald hvis du vil have hende hængende på væggen. Den danske kunstner Tal R har malet et nøgenportræt af den populære sangerinde. Det bliver solgt på auktion hos Bruun Rasmussen og pengene går til Foreningen Børn og Unge i Voldsramte Familier.

Og selvom man ikke normalt forbinder Medina med kunstværker, er hun med til at presse prisen på det op, lyder det fra en ekspert.

LÆS OGSÅ: Fans er ren business for Medina

- Tal R er en internationalt anerkendt kunstner. Hans værker sælges for ganske pæne priser. Fordi det er et maleri af Medina, kan jeg sagtens forestille mig interesserede danske samlere. Vi har vurderet maleriet til 100.000 kroner. Og så må vi se om det, at en stærk samtidskunstner portrætterer en popdiva til et godt formål kan give en ekstra god pris. Det håber vi selvfølgelig, og det vil være fortjent, synes vi, siger Kasper Nielsen, vurderingschef hos Bruun Rasmussen, til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Køb Medinas lejlighed

LÆS OGSÅ: Medina genoptager kontakten til Christopher

Køberen får glæden af et helt særligt kunstværk, der minder lidt om ældre moderne værker, mener vurderingschefen.

-Jeg synes det er en spændende farverig komposition, der også henleder tankerne på international modernistisk kunst fra begyndelsen af det 20. århundrede, siger Kasper Nielsen.

Maleriet af den nøgne Medina måler 88 x 67 centimeter og sælges på auktion den 23. maj.

LÆS OGSÅ: Medina brød sammen og blev indlagt

Sponsoreret indhold