Familien fra Bryggen18. september 2016

Øv!: Geggo dropper familieprojekt

Der var en bog på vej fra Geggo, Linse og Mopper, men Geggo har besluttet, at hun ikke vil være med.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160907_wen_-_linse_39.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det var meningen, at der skulle komme en bog til efteråret, der skulle handle om de tre kvinder i ”Familien fra Bryggen”s liv - Geggos barndom, Moppers liv i England og egentlig bare om Geggos Moppers og Linses fortid generelt.

Men nu har Geggo alligevel besluttet, at hun ikke vil være en del af det. Det skriver hun på sin blog, geggosverden.dk.

- Jeg har dog taget beslutningen om at springe fra. Det har jeg gjort af den årsag, at vi forleden dag allesammen samledes med ghost-writer og damen inde fra forlaget for at læse kapitlerne op sammen. Her sad jeg. Med min datter og kæreste ved min side, og med min familie – og hørte mit eget liv blive læst op ned til mindste detalje. Hvordan min far var, da jeg var lille, hvordan mit syn var på min mors tid i fængsel, hvordan jeg tacklede min OCD, da den var allerværst, and so on. Jeg har jo selv fortalt disse ting – men man lader sig rive med når man sidder og hygge-sludrer og der bare kører en diktafon, der optager alt man siger. Man fortæller og fortæller, og Ghostwriteren var så hyggelig, så man nærmest ikke følte man skrev en bog – selvfølgelig lå det i baghovedet, men igen – man lod sig bare rive med…, lyder det fra Geggo på bloggen.

Og det har fået hende til at tage det hele op til genovervejelse. Og nu har hun altså meldt fra til projektet, fordi hun ikke - modsat sin mor - har det supergodt med at dele ud af alt fra sit privatliv. I ”Familien fra Bryggen” vælger Geggo også selv, hvad hun gerne vil dele med seerne.

- Alt i alt, så var det bare skide ubehageligt at sidde og høre sit liv læst op helt ned til mindste detalje, og så langt fra hvad jeg er vant til i Familien fra Bryggen på TV3. Jeg følte mig blottet, og fik helt kvalme ved tanken om når den bog skulle udgives (som var lige om lidt). Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg går glip af mange penge ved at springe fra – men de penge må jeg tjene på en anden måde – jeg er heldigvis ret god til det. Jeg føler en stor lettelse, og en vægt af mine skuldre ved at sige til forlaget at jeg springer fra – det er det helt rigtige at gøre for mig. Om de andre fortsætter ved jeg ikke, det kommer min mor nok med en melding om. Jeg er ked af at skuffe jer der havde glædet jer til bogen – men jeg kan mærke det er det rigtige for mig at gøre, skriver Geggo.

Se flere billeder af Geggo, Mopper og Linse her:

Familien fra Bryggen 2016

Sponsoreret indhold