Familien fra Bryggen29. september 2016

Geggo og Cengiz flytter fra Bryggen

Det har tidligere været fremme, at Geggo og Cengiz skal flytte i hus, og nu har det glade forældrepar så fundet deres kommende drømmehjem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cengiz-geggo.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Stephanie og kæresten Cengiz er helt oppe at svæve i de her dage. De har nemlig fundet det hus, de gerne vil bo i, så nu flytter de fra Bryggen.

- I mandags var vi ude og kigge på et hus, og efterfølgende har vi så besluttet at dét snupper vi. Vi skal simpelthen flytte i hus, og Gud hvor jeg glæder mig, skriver Stephanie på sin blog.

Og der er mange grunde til, at det kendte Brygge-par nu forlader Bryggen.

- Alba skal have sit eget værelse, og hundene skal have en have. Vi er også ved at have fyldt lejligheden rigtig meget op, for når man får sådan en lille én så, i takt med de vokser, skal de jo også bruge flere ting. Jeg er i forvejen ikke typen der holder mig tilbage i forhold til shopping, hverken til mig eller Alba, og det har resulteret i at vi nu har så meget tøj at halvdelen ligger pakket i kælderen, noget af det står i kufferter og kasser herhjemme, og en lille del af det ligger i klædeskabet, skriver hun på bloggen.

Men det er ikke alle detaljer, som vi får lov til at få om det nye hus. Nogle ting holder parret nemlig hemmelige lidt endnu.

- Der er flere grunde til vi vælger at flytte nu, en af grundene må jeg ikke afsløre fordi det skal ses i "Familien fra Bryggen", skriver en hemmelighedsfuld Geggo.

Selvom den lille familie ikke skal bo på Bryggen længere, så kommer de alligevel til at være lige i nærheden af mormor Linse.

- Vi skal heldigvis bo rigtig tæt på Bryggen. Der skal skabes nye minder, Alba får sit eget værelse, hundene får en have, og hvem ved hvad ellers der skal ske af nye ting, skriver Stephanie på bloggen.

Se flere billeder af Geggo og Cengiz i galleriet herunder

Geggo og Cengiz

Sponsoreret indhold