Familien fra Bryggen 16. maj 2019

Geggo: Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle giftes

Geggo og Cengiz blev gift ved et storslået bryllup, men Geggo havde faktisk aldrig troet, at hun skulle giftes
(Foto: Thomas Laursen)

Geggo og Cengiz kan nu kalde sig for mand og kone, efter de for nyligt blev gift ved et storslået bryllup på Kokkedal Slot - et bryllup, der løb op i noget, der ligner 800.000 kroner, hvis penge for morgengaverne bliver regnet med

Men der manglede heller ikke noget. Det var ankomst med helikopter og limousine, "X Factor"-optræden, popcorn-bar, fyrværkerishow og lækker tre-retters menu, så Geggo og Cengiz havde for alvor sørget for, at der ikke manglede noget. 

Og med al den forberedelse, skulle man tro, at Geggo har gået og forberedt sit drømmebryllup i flere år.

Sådan er det bare ikke helt. Det afslører hun i et nyt blog-indlæg.

"Jeg har aldrig troet, jeg skulle giftes - jeg havde slet ikke troet, jeg skulle ønske mig et prinsesse-bryllup. Det var dog lige nøjagtigt, hvad jeg brændte for, da vi gik igang med forberedelserne - et prinsesse-bryllup", forklarer Geggo på sin blog. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Geggo var smuk hvid brud til sit bryllup, men også dét adskiller sig fra de tanker, hun tidligere har gjort sig omkring sit bryllup.

"Jeg har altid sagt, at HVIS jeg nogensinde skulle giftes, så blev det helt utraditionelt, ikke hvid brud, og ikke det klassiske kirke-bryllup. Første bryllup blev da også i Vegas – komplet utraditionelt. Cengiz i orange fange-dragt købt i en spøg og skæmt butik, Alba klædt ud som ugle, Burger i enjørningdragt, og jeg selv i en nærmest gyselig papir-glimmer-brudekjole. En Elvis med ekstra botox sang (virkelig overbevisende Elvis-agtigt faktisk), og der var seriøst ikke et øje tørt – af glæde. Det var så f… grineren – men drømmebrylluppet? Ikke for mig! Det var ikke nok", skriver hun. 

Det betød altså, at Geggo måtte igang med forberedelserne til bryllup nummer to - som egentligt var det "rigtige" bryllup.

Det viser sig nemlig, at Geggo og Cengiz faktisk ikke var rigtig gift et brylluppet i Vegas. 

Oprindelige location brændte

Og så var der jo lige dét med, at den oprindelige bryllupslokation brændte. Det sætter Geggo også et par ord på i blogindlægget. 

"Vi havde nemlig først booket Næsbyholm Slot, men der gik pludselig ild, og vi stod derfor uden location. Vi forsøgte at lade være at panikke, og blev enige om, at vi måtte gøre en indsats og se om det var muligt på under to måneder at finde et nyt sted, eller om brylluppet skulle rykkes flere måneder eller evt. næste år. Vi vidste godt, at det så sort ud, for hvor finder man lige et stort smukt slot, der kan huse en bryllups-weekend med så kort varsel? Jeg kontaktede nærmest alle landets slotte, og vi var så overheldige, at Kokkedal Slot var ledigt, go skulle brylluppet rykket et par uger. Sikke en lettelse - i was so happy"

Geggo afslører i øvrigt også, at den nye location var tophemmelig - også for gæsterne. De blev hentet i en bus på Amager, og så blev de ellers kørt til Kokkedal Slot, hvor den overdådige bryllupsfest skulle stå. 

Parret er lige nu på en romantisk bryllupsrejse i Miami, hvor de naturligvis har Alba med. 

Du kan læse resten af Geggos første bryllups-indlæg HER.

Sponsoreret indhold