Nyheder31. maj 2017

Geggo og Cengiz er uenige om antallet af børn

Én ting er brygge-parret enige om. Alba skal på et tidspunkt være storesøster. Men der er stor diskussion, om familien skal udvides med ét eller flere børn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_6.jpg
 Foto: All Over Press)

Rygterne har været mange, men svaret er det samme.

Stephanie "Geggo" er ikke gravid.

- Der har været mange rygter for tiden, om jeg er gravid. Og det bunder i, at jeg havde en løs kjole på. Så det er ikke min yndlingskjole mere, fordi jeg åbenbart ser mega tyk ud i den. Men hun bliver ikke storesøster foreløbig, fortæller Geggo til SE og HØR.

Men realitystjernen afviser dog ikke, at planer om familieforøgelse ligger i den nærmeste fremtid.

- Vi har en speciel plan, Men vi venter lidt endnu, siger Geggo.

For parret vil gerne have flere børn.

- Det er ikke vores sidste. Alba skal ikke være enebarn. Men vi vil også gerne have, at Alba skal kunne forstå det. Nu vil hun jo ikke forstå det. Hun skal vide, at hun skal være storesøster, fortæller Cengiz.

Alligevel er brygge-parret uenige om antallet af børn i fremtiden.

- Hvis jeg får en dreng næste gang, så er det cool med mig, griner Cengiz, der mener, at to børn er helt fint.

Men den plan er Geggo ikke helt tilfreds med.

- Jeg vil gerne have en efternøler. Der må ikke gå alt for lang tid, før Alba skal være storesøster. Hun skal bare forstå det. Vi har en plan, vi vil bare ikke sige, hvornår. Men efter det tager vi en efternøgler. Så må der godt gå fem år. Man skal jo ikke gøre det for hårdt for sig selv, griner den 27-årige brygge-stjerne.

Realitystjernen indrømmer også, at hun ønsker kun børn med sin forlovede og ikke andre - heller ikke, hvis de en dag gik fra hinanden.

- Hvis Cengiz og jeg gik en dag fra hinanden, så vil jeg aldrig få flere børn. Det er sådan, jeg har det. Der er jeg meget gammeldags. Men vi tager to mere. Vi er jo ikke gået fra hinanden. Vi har aftalt, det er forever, smiler Geggo kærligt til sin forlovede, der friede på en tur Thailand tilbage i vinter.

Du kan se flere skønne billeder af Geggo og Cengiz her.

Geggo og Cengiz - billeder af dem sammen

Sponsoreret indhold