Nyheder30. marts 2015

- Jeg mistede mit barn

Brygge-pigen var i lykkelige omstændigheder, men lykken viste sig at være kort
Af af
25-årige Stephanie ”Geggo” var gravid med kæresten Cengiz Salvarli. Men en scanning i uge 12 viste, at barnets hjerte ikke længere slog.
25-årige Stephanie ”Geggo” var gravid med kæresten Cengiz Salvarli. Men en scanning i uge 12 viste, at barnets hjerte ikke længere slog.
 Foto: Kaspar WenstrupDet var en spændt Geggo, der i februar sammen med kæresten Cengiz tog til nakkefoldsscanning for at se deres lille vidunder for første gang.

- Vi troede, vi skulle til en almindelig hyggescanning og se hjerteblink, og om det hele var, som det skulle være. Men beskeden var, at hjertet ikke længere slog. Det var en "missed abortion" simpelthen. Fosteret havde været dødt i en uge, siger Stephanie til SE og HØR.

LÆS MERE: - Sonny er min far

Parret blev chokeret over den uventede melding, for alt var forløbet fint uden smerter eller blødninger, og Stephanie havde sørget for at leve sundt.

Oplevelsen er kommet lidt på afstand, og Stephanie prøver at bevare et positivt sind.

Cengiz vil have to børn, en dreng og en pige. Og jeg vil have tre. Men mon ikke jeg nok skal få min vilje? spår Geggo, der er blevet endnu mere sikker på, at Cengiz er manden i hendes liv.

LÆS HELE HISTORIEN OM GEGGOS MISTEDE BARN I DENNE UGES SE OG HØR, DER I ANLEDNING AF PÅSKE UDKOMMER TIRSDAG

Sponsoreret indhold