Geggo: Alba skal ikke være storesøster endnu

Foto: Dan Mariegaard

Der er ingen tvivl om, at Geggo og Cengiz er ekstremt glade for lille Alba, der kom til verden sidste år, det kan man se, når de poster søde videoer og billeder af datteren

Men der kommer til at gå et stykke tid, før Alba skal være storesøster. 

Det afslører Geggo i en ny video på Facebook, hvor hun svarer på lige netop spørgsmålet om en kommende familieforøgelse. 

– Der går altså lidt. Jeg ved godt, at der går mange rygter om, at jeg er gravid. Og tak siger jeg bare. Men min mave er altså helt flad, og jeg er ikke det, der ligner gravid. Men der går noget tid, vi har lige en masse planer, vi skal nå først, vi har ikke travlt, fortæller Geggo i videoen. 

Artiklen fortsætter efter videoen

Parret har siden Alba kom til verden da også været enige om, at hun ikke skulle være enebarn.

- Vi har fra starten tænkt, at Alba ikke skal være enebarn. Jeg har jo brødre, og jeg kunne slet ikke forestille mig at have været foruden. Det sammenhold man har, det vil jeg også gerne, at Alba får med nogen. Så vi ved godt, hvornår vi skal have en til, har Cengiz fortalt til Realityportalen.dk

Blandt andet det faktum, at Geggo har været enebarn er en af grundene til, at hun gerne vil have, at Alba ikke også skal være enebarn.

- Jeg har altid savnet at have søskende. Jeg har aldrig syntes, at det var fedt at være enebarn, så det skal Alba ikke være. Men det er nu ikke kun for hendes skyld. Jeg er også egoistisk, og jeg vil gerne have flere børn. Meget gerne tre, selvom Cengiz siger, at vi stopper, hvis den næste bliver en dreng. Jeg står dog fast på min beslutning om tre, fortæller Stephanie til Realityportalen.dk.

En af de ting, man kan forestille sig, at den lille familie gerne vil have af vejen, før endnu et familiemedlem melder sin ankomst er det bryllup, der efterhånden har været skrevet en del om. 

Parret blev forlovet tidligere i år under en ferie til Thailand. Hele frieriet blev efterfølgende vist på TV3 i "Familien fra Bryggen"

Og ligesom frieriet blev vist på TV, så kan seerne godt glæde sig. Brylluppet kommer nemlig også til at blive vist på TV, har parret lovet

Se billeder af Geggo og Cengiz i galleriet herunder

Geggo og Cengiz - billeder af dem sammen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close