Familien fra Bryggen22. april 2016

’Familien fra Bryggen’ hos fotograf – se det skønne billede her

Geggo har delt et skønt foto, hvor hele familien sidder og beundrer det nyeste medlem: Hendes datter Alba
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cengiz-geggo.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det er ikke mange måneder siden, at Geggo blev mor til en lille prinsesse.

Og selv om den nybagte mor fra ’Familien fra Bryggen’ har travlt med at skifte ble og nusse om sin lille Alba, har hun heldigvis også haft masser af tid til at dele en række skønne billeder af sin lille guldklump.

Og i går, torsdag, delte Brygge-pigen så et nye billede af det nyeste familiemedlem. Og på det nye foto havde lille Alba også fået følgeskab af resten af familien.

’Familien fra Bryggen’-familien, der nu tæller både Mopper, Linse, Geggo, Cengiz og lille Alba, har nemlig været et smut ved fotografen, og det var det sort-hvide billede af familien, som Geggo lagde på sin Instagram-profil.

- Jeg er i gang med at lave lækker aftensmad herhjemme, Manno, Baby-A, hundene og jeg skal hygge og se næstsidste afsnit, for denne gang, af Familien fra Bryggen kl 20, hvor vi i dag er hos en fotograf og få taget familie-fotos. I kan se lidt af billederne på bloggen i morgen, skriver Geggo som kommentar til billedet, hvor far Cengiz stolt holder sin datter i armene, mens resten af familien kigger på.

I gårsdagens afsnit af ’Familien fra Bryggen’ kunne man netop også følge den populære familie på besøg på fotografen.

Jeg er igang med at lave lækker aftensmad herhjemme, Manno, Baby-A, hundene og jeg skal hygge og se næstsidste afsnit, for denne gang, af Familien fra Bryggen kl 20, hvor vi idag er hos en fotograf og få taget familie-fotos I kan se lidt af billederne på bloggen imorgen #elskerminfamilie #babyA #familienfrabryggen @cengizsalvarli7 @linsekessler100procent

Et billede slået op af Stephanie Karma (@geggo) den

21. Apr 2016 kl. 8:29 PDT

Se et stort galleri med Geggo herunder:

Sponsoreret indhold