Familien fra Bryggen29. januar 2017

Cengiz snød Geggo, da han friede til hende

Det kom bag på Bryggen-pigen, at kæresten friede under ferie i Thailand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_6.jpg
 Foto: All Over Press)
Geggo og Cengiz er netop vendt hjem fra deres lange ferie i Thailand, hvor de fik et skud sol og varme væk fra det danske kedelige vintervejr. Men ferien blev noget anderledes, end Geggo først havde forestillet sig.
For kæresten Cengiz havde andre planer. Under ferien faldt han på knæ, og med en stor ring friede han til Geggo, der selvfølgelig svarede ja.
Og det selv om frieriet kom helt bag på hende. Hun har nemlig tidligere forbudt ham at fri, mens der var kamera på, og TV3 var med i Thailand for at lave optagelser til den kommende sæson af 'Familien fra Bryggen' . Så hele frieriet kommer på en TV-skærm nær dig i de kommende måneder. - Han tog virkelig røven på mig. Jeg havde egentlig sagt til Cengiz, at han aldrig nogensinde måtte fri til mig på kamera, hvis han en dag skulle få lyst til at fri. Men det var han fuldstændigt ligeglad med, sagde Geggo lørdag aften til Ekstra Bladet, der mødte hende på den røde løber forud for uddelingen af TV-Prisen 2017 i København.
https://imgix.seoghoer.dk/nygeggo.jpg

Det kommende ægtepar var landet fra Thailand fredag aften. (Foto: Mikael Rieck)

Det er aftalt med TV3, at familien ikke røber for meget om ferien, da TV-seerne skal have lov til at se, hvordan Geggo, Cengiz og Alba nød livet og hinanden i Thailand. - Men jeg kan afsløre, at Cengiz er den vildeste romantiker – og meget mere end man umiddelbart skulle tro, sagde Geggo til Ekstra Bladet.
Hvornår det forelskede par skal giftes er endnu uvist. Se galleri med det søde par og se Geggos opslag med billede af forlovelsesringen:

Geggo og Cengiz - billeder af dem sammen

null

Sponsoreret indhold