Familien fra Bryggen18. januar 2017

Sød forlovelse! Geggo mødte sin Cengiz i slikbutik

Onsdag afslørede Geggo, at kæresten gennem flere år – Cengiz – har været på knæ og stillet hende det helt store spørgsmål. Parret, der sammen har datteren Alba, mødte hinanden i en slikbutik på Islands Brygge
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-30882_0.jpg
 (Foto: All Over)

År 2017 er på alle måder startet fantastisk for Stephanie ”Geggo” og kæresten Cengiz.

For nogle uger siden forlod ”Familien fra Bryggen”-parret kolde Danmark og indlogerede sig i stedet i varme og eksotiske Thailand. Her har de nydt tid med hinanden og datteren Alba.

Og så har Cengiz altså også været på knæ.

Onsdag afslørede Geggo således, at hun nu er blevet forlovet med sin kæreste Cengiz – og på sin Facebook- og Instagram-profil viste hun stolt sin smukke guldring frem.

Parret, der sidste år i februar blev forældre til datteren Alba, mødte hinanden tilbage i 2014, da Cengiz arbejdede i en slik- og isbutik på Islands Brygge.

Butikken lå lige overfor Linses lejlighed, og Geggo var ofte en hyppig gæst i butikken, og her fik den unge ”Familien fra Brygge”-kvinde altså øjnene op for andet end de søde varer. Hun forelskede sig hovedkulds i Cengiz, og parret begyndte at date i sommeren 2014.

De blev officielt kærester på Facebook 12. oktober 2014 - og det strømmede straks ind med lykønskninger til det unge par.

Til at starte med medvirkede Cengiz ikke meget i ”Familien fra Bryggen", men i marts 2015 begyndte han for alvor at tone frem i det populære program. Dengang udtalte en forelsket Geggo, at Cengiz var "the one":

- Jeg er så forelsket. Cengiz er min søde dejlige kæreste. Jeg er overbevist om, at han er 'The One', udtalte Geggo i et afsnit af "Familien fra Bryggen" i slutningen af marts 2015 og tilføjede:

- Cengiz er rigtig god til at håndtere mig og rigtig god, når jeg er en umulius. Og så er han god til at få mig ned på jorden. Vi er bare gode for hinanden. Det er trygt, og det er rart, og jeg er glad.

Du kan se billeder af det forlovede par i galleriet herunder:

Geggo og Cengiz - billeder af dem sammen

Sponsoreret indhold