Geggo: 2016 var en ren rutschebane

Foto: Kaspar Wenstrup

2016 er overstået, og det er tid til at se tilbage på det år, der lige er gået. 

Det gælder også for realitystjernen Stephanie Geggo, der har haft et år fyldt med op- og nedture. 

Året startede nemlig helt fantastisk for Geggo. 5. februar kom datteren Alba nemlig til verden.

- Det var det allerstørste der nogensinde er sket i mit liv – ubetinget. Jeg fødte efter 25 timers veer, en ren ønskefødsel – uden smertestillende, uden komplikationer, og naturligt. Ligesom jeg havde håbet på, skriver Stephanie på sin blog.

2016 var også året, hvor Stephanie og kæresten Cengiz slog pjalterne sammen som businesspartnere og åbnede skønhedssalonen La Lotus. 

- Jeg er så stolt af vores forretning, og vores dygtige ansatte. Jeg er så stolt af at vi kan gå fra “bare” at være kærester, til at blive forældre, til at åbne en forretning sammen, og nu flytte i hus – og stadig være drønhamrende forelskede, og allerbedste venner. Jeg er så lykkelig sammen med Cengiz, skriver Stephanie på sin blog, hvor hun kigger tilbage på året, der er gået. 

I november flyttede Stephanie, Cengiz og Alba så i hus sammen, og beslutningen om at flytte fra Bryggen var den helt rigtige for den lille familie. 

- Aldrig har jeg følt en beslutning var mere rigtig – her er plads, luft, skov, Alba har fået sit eget værelse, hun bruger det endnu ikke, men det ER der, skriver Geggo på bloggen.

Men 2016 blev også året, hvor Geggo og resten af familien mistede Mopper. Et tab, der tog hårdt på Stephanie. 

- Hun havde været syg i et stykke tid, og jeg “burde” måske være forberedt – men et slag som det, tror jeg sgu aldrig helt man er klar på. Jeg var, og er stadig, helt knust. Hun mangler så meget i min hverdag, og jeg kan stadig ikke forstå hun ikke er her mere, skriver Geggo i sin gennemgang af året.

Du kan se flere billeder af Geggo i galleriet herunder

Galleri: Se Geggos vilde forvandling

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close