Få opskriften på Gustavs træstammer

Foto: Peter Grosen

Her kan du få opskriften på Gustav Salinas lækre træstammer.

De er et sundere alternativ til julegodter her i julen. 

Her finder du den sødeste julegave.

(Foto: Peter Grosen)

Massen:

70 g vanilje-proteinpulver

50 g IMO (klar sirup uden sukker)

60 g peanutbutter

40 g saltet peanuts

½ dl vand

 

Marcipanen:

50 g affedtet mandelmel

20 g chokolade-proteinpulver

30 g sukrinmelis

1 spsk. kakao

1,5 pasteuriserede æggehvider

Fremgangsmåde:

Bland massen i din røremaskine, skær massen ud i fem lige store stykker, og rul dem til pølser. Læg dem på en tallerken dækket af madfilm, og lad dem hvile i køleskabet, mens du laver marcipanen.

Bland ingredienserne til marcipanen i din røremaskine (er den tynd, tilsætter du lidt ekstra mandelmel og lader den hvile i fryseren i fem minutter).

Drys godt med sukrinmelis ud på bordet, og rul marcipanen ud. Tag pølserne, og skær marcipanen til, så den passer, og rul pølserne ind i marcipanen. Sæt dem på køl i fem minutter.

Smelt chokoladen i et vandbad. Når chokoladen er smeltet, dypper du enderne deri. Derefter sættes træstammerne på køl, til chokoladen er stiv.

(Foto: Peter Grosen)

Læs mere om Gustav Salinas i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

I videoen fortæller Gustav, hvordan du undgår julesulet: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close