Jeppe har stjålet hele sin personlighed fra britisk realitydeltager

Der er mange ligheder mellem Jeppe Risager og britiske Stephen Bear.

Der er mange ligheder mellem Jeppe Risager og britiske Stephen Bear.

Foto: Stephen Bear/Thomas Laursen

I den danske udgave af "Ex on the Beach" regerer nordjyden Jeppe Risager lige nu, hvor han i hawaiiskjorter og neglelak sætter fut i villaen på Mauritius.

Men hvis man troede, at Jeppe selv havde fundet på sine mange skøre påfund, så kan man godt tro om. Det meste er nemlig set før på den britiske realitydeltager Stephen Bear, der sjovt nok også var med i "Ex on the Beach". 

Lighederne står faktisk i kø, hvis man tager et kig på Jeppe og Stephen Bear. 

1. De har begge fundet gud

Tilbage i 2018 gik Stephen Bear ud og fortalte, at han havde fundet troen på Gud, efter han var gået fra kæresten Georgia Harrison.

I "Ex on the Beach" fortæller Jeppe også, at han tror på Gud. Både Jeppe og Stephen Bear bærer i øvrigt et kors rundt om halsen. 

Da SE og HØR konfronterer Jeppe med sammenfaldet, er han dog ikke enig i, at han er blevet inspireret af Stephen Bear. 

- Jeg har altid været religiøs. Så prøvede jeg at gå i kirke. Det er et fint pusterum at være der, fortæller Jeppe til SE og HØR, der altså ikke vil stå ved, at hans tro på Gud er kommet efter Stephen Bear fandt Gud.

2. De går begge med neglelak 

I "Ex on the Beach" slå Jeppe sig op på, at han gik med neglelak på fingrene. Noget der hurtigt fik de andre gæsters opmærksomhed.

Artiklen fortsætter efter billedet

Jeppe Risager maler sine negle.

(Foto: Instagram/Jeppe Risager) 

Men det var slet ikke noget, Jeppe havde fundet på selv. Inspirationen til neglelakken havde han nemlig fået fra Stephen Bear.

Artiklen fortsætter efter billedet

- Han var ude før mig, det var lidt træls, fortæller Jeppe til SE og HØR, da han bliver konfronteret med neglelak-sammenfaldet. 

3. De går begge med hawaiiskjorter 

Stephen Bear har siden sin deltagelse i den britiske udgave af "Ex on the Beach" været kendt for sine farverige Hawaii-skjorter. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Det er sjovt det samme outfit, som Jeppe er blevet kendt på inde i villaen. 

De farverige Hawaii-skjorter er nærmest det eneste, nordjyden har med i kufferten.

Artiklen fortsætter efter billedet

(Foto: Discovery)

- Det har jeg taget fra ham af. Jeg syntes, at det var fedt. Det er farverigt. Det ville være løgn at påstå andet, fortæller Jeppe til SE og HØR.

4. fascinationen af "The Joker"

De fleste seere af "Ex on the Beach" har helt sikkert opdaget, at Jeppe har en stor fascination af The Joker.

Faktisk har han en stor tatovering af Heath Ledgers "The Joker" på sine ene arm. Og du gættede helt rigtigt. Det har Stephen Bear også.

Artiklen fortsætter efter billedet

Her kan du se Jeppes "The Joker"-tatovering. (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Selvfølgelig har jeg fået inspiration den vej fra, men Stephen Bear er ikke grunden til, at jeg fik en Joker-tatovering. Men jeg er inspireret af ham, siger Jeppe til SE og HØR. 

Artiklen fortsætter efter billedet

5. boksning

På det seneste er Stephen Bear begyndt at bokse. Noget han ivrigt har lagt billeder af på Instagram. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Jeppe er selvfølgelig begyndt på det samme. Læg mærke til, at de to fyres shorts nærmest er identiske, og at billeder er lagt på Instagram den samme uge. 

Artiklen fortsætter efter billedet

(Foto: Screendump/Instagram/Jeppe Risager) 

- Jeg vil gå så langt at sige, at den havde jeg ikke tænkt over. 100% det har jeg ikke tænkt over. Jeg liker alt Stephen Bear ligger op, fortæller Jeppe til SE og HØR, og bedyrer, at han har bokset i flere år.

6. det blonde hår

Da Stephen Bear tilbage i 2016 var med i Celebrity Big Brother, farvede han sit hår blond.

Artiklen fortsætter efter billedet

View this post on Instagram

🐾

A post shared by Stephen Hollywood Bear (@stevie_bear) on

Det samme valgte Jeppe Risager at gøre kort op til premieren på "Ex on the Beach". 

Artiklen fortsætter efter billedet

Jeppe med sit blonde hår ved premieren på "Ex on the Beach". (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Det var mest Saras idé. Det var i Big Brother han havde det, fortæller Jeppe om ligheden mellem ham og Stephen Bear. Jeppe indrømme da også, at han er lidt misundelig på britens hårpragt. 

- Hans kan ligge bagover, mit det bliver sådan bare sådan noget træls afrohår.

havde læst hans biografi

På trods af sine blot 29 år, har britiske Stephen Bear allerede en del TV-programmer på samvittigheden, og han har også udgivet selvbiografien "Bear's Necessities". 

Selvbiografien har Jeppe selvfølgelig læst. 

- Grunden til, at jeg meldte mig til "Ex on the Beach" var på grund af Stephen Bear. Han kunne udtrykke sig ligesom det passede ham, så at komme ind i "Ex on the Beach", vidste jeg, at jeg havde fri plads til at gøre, som jeg havde lyst til, fortæller Jeppe til SE og HØR.

Han kom også ind i villaen med en mission. 

- I hans selvbiografi, der skriver han, hvordan han gjorde det bedst muligt i "Ex on the Beach", og han giver råd til, hvordan man gør sig god i sådan et program, og det har jeg jo læst. Jeg var jo ikke i "Ex on the Beach" for at være på ferie, jeg var med for at få mest TV-tid som muligt, siger Jeppe. 

Fans af "Ex on the Beach" har måske lagt mærke til, at Jeppe kaster om sig med catchfrases og sjove kommentarer. Noget han også har lært fra Stephen Bear. 

- Jeg havde en taktik, da jeg kom, det har jeg fået fra hans bog. At have catchfrases og være god for en sjov kommentar, siger Jeppe. 

Selvom Jeppe altså har fået masser af inspiration fra Stephen Bear, så mener han dog, at han var sig selv inde i villaen på Mauritius. 

- Jeg var 100% mig selv dernede, det er jo ikke det. Men jeg vidste jo, at man blev nødt til at gøre nogle ting for at blive i huset. Jeg ville lyve, hvis jeg ikke ville sige, at jeg var kæmpefan. Jeg synes, at han er en fantastisk mand, fortæller Jeppe. 

Stephen Bear: Jeg er smigret

SE og HØR har selvfølgelig haft fat i den britiske realitystjerne Stephen Bear for at høre, hvad han tænker om, at Jeppe Risager har fået så meget inspiration fra ham. 

En talsmand for Stephen Bear skriver i en mail til SE og HØR:

- Det bliver sagt, at imitation er den største smiger, og det så sandelig tilfældet med Jeppe. Stephen er begejstret over, at Jeppe er så imponeret over ham, at han vil kopiere ham så meget - og ville elske chancen for at møde ham på et tidspunkt. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Stephen Bear har haft en stor karriere i britisk reality-TV. (Foto: MEGA)

Selv er Jeppe imponeret over, at Stephen Bear ved, hvem han er.

- Jeg bliver helt smigret. Det er det samme, som hvis en teenagepige møder Justin Bieber, fortæller Jeppe til SE og HØR. 

Discovery: Vi vidste det godt

Hos Discovery, der står bag "Ex on the Beach, var man godt klar over, at Jeppe var meget inspireret af Stephen Bear. 

Jeppe havde nemlig fortalt om sin fascination af den britiske realitystjerne allerede i castingen. 

- Jeg havde hans bog med nede på Mauritius. Jeg snakkede også om det til castingen, at jeg var stor fan af ham. 

Katrine Herforth, der er programchef  hos Discovery Network Danmark skriver i en mail til SE og HØR.

- "Ex on the Beach" er et stort internationalt format, der har gået sin sejrsgang jorden rundt, og som af samme årsag også har skabt mange ikoniske personligheder, som følges af flere hundredtusinder fans.

- Jeppe har aldrig lagt skjul på, at han var stor fan af Stephen Bear, der har 1,7 millioner følgere på Instagram – det fortalte han om allerede i castingprocessen. Vi har på intet tidspunkt set det som et problem for hans deltagelse i programmet.

- Jeppe er meget andet end en kopi af en "Ex on the beach"-stjerne. Han har i vores øjne hele pakken, og det er derfor, han er med i den danske udgave af formatet. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close