Reality 8. maj 2019

"Ex on the Beach"-Jeppe indrømmer utroskab

Jeppe indrømmer nu, at han efter hjemkomsten til Danmark har haft et uheldigt sidespring med en anden "Ex on the Beach"-deltager
Foto: Kaspar Wenstrup

I går er der premiere på det helt nye dplay-program "Efter Ex", der går tæt på "Ex on the Beach"-deltagerne efter hjemkomsten til Danmark. 

I første afsnit vil Jeppe gerne være kærester med Sara, men der er bare lige ét lille problem. Jeppe har nemlig været Sara utro med Michelle, der også var med i "Ex on the Beach". 

- Jeg lavede en lille dummert i København med Michelle, så nu vil jeg gerne bevise min kærlighed over for hende ved at spørge hende om det her, så nu håber jeg bare, at hun vil give mig en chance, forklarer Jeppe til kameraet. 

Jeppe var Sara utro med Michelle, som også medvirker i "Ex on the Beach" (foto: Kaspar Wenstrup)

Han er dog godt klar over, at han har dummet sig. Og han fortryder det da også. 

- Alt det, der skete imellem mig og Michelle, det var en kæmpe fejltagelse, og jeg tror ikke, at jeg havde taget det så seriøst oppe i mit hoved, hvordan jeg havde det med Sara. Så efter min handling vågnede jeg bare op og var helt færdig i mit hoved, siger han. 

[node:advert-in-body_2

Og det har ramt Sara hårdt, at Jeppe har været hende utro med Michelle. 

- Det er det dummeste, Jeppe han nogensinde har gjort. Det dummeste man nogensinde kan gøre. Det har virkelig, virkelig knust mig, forklarer hun. 

Jeppe og Sara under "Ex on the Beach"-premieren (foto: Kaspar Wenstrup) 

Det er da også rigtig svært for Sara, at Jeppe taler om sit fejltrin. 

- Lad være med at snakke om det der. Jeg bliver så ked af det, siger hun til ham. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Er kærester

Heldigvis har Jeppes fejltrin ikke været så skidt, at det ikke har været godt for noget. 

- Sara, jeg er ked af det. Og efter det, der skete, så har jeg bare fundet ud af, at det skal være dig og mig. Og jeg tror, at hvis vi kunne få en betegnelse på, hvad vi er, så kunne man føle sig mere sikker - i dit hoved, men også i mit hoved. Så Sara, har du ikke lyst til at være min kæreste?, spørger Jeppe. 

Og heldigvis siger Sara ja, og turtelduerne har ikke været til at skyde igennem lige siden. De svæver faktisk pt. så meget på en lyserød sky, at de har delt kærlighedserklæringer til hinanden på deres Instagram-profiler.

Det kommer oven på en hektisk uge, hvor intet mindre end tre "Ex on the Beach"-par er gået fra hinanden. Først Fie og Frederik; Så Mikkel og Amanda og så fortalte Cecilie, at hende og Claes også er gået fra hinanden. 

Sponsoreret indhold