Reality3. februar 2022

Endelig! Nu bekræfter ”Too Hot To Handle”-parret Holly og Nathan

Det er spørgsmålet som seerne af den tredje sæson af Netflix-hittet har ventet længe på at få officielt svar på, men nu tyder alt på, de to endelig giver folket det, de vil have
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da den tredje sæson af ”Too Hot To Handle” endelig fik premiere i sidste måned, var det en ganske hæsblæsende sæson, som seerne blev vidne til.

Flere blev stemt ud af programmet, mens andre valgte selv at forlade resortet, og en tredje fik muligheden for at vende tilbage, hvis han arbejdede på sig selv.

Det var Nathan Soan Mngomezulu, der fik endnu en chance for at arbejde på det forhold, han havde skabt til Holly Scarfone.

De to var ellers det par, der ultimativt brød flest regler, og dermed det par, der sørgede for at gruppen mistede allerflest penge.

Siden har seerne ivrigt ventet på at få svar på, om de to valgte at fortsætte deres romance uden for luksusresortet, eller om kærligheden gik op i røg, da de satte sig på flyveren.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/holly_og_nathan.jpg
 Foto: Netflix

Holly og Nathan fandt hurtigt kemien, men det betød også, at de blev det par, der i løbet af denne og de to andre sæsoner blev det par, der brugte ultimativt flest penge på at bryde reglerne. Foto: Netflix

Faktisk har Holly de seneste dage delt flere videobidder af sig selv og Chase Demoor, der var med i den anden sæson af realityhittet, hvorfor rygterne allerede svirrer om, hvorvidt de to i stedet har fundet kærligheden til hinanden.

For siden hjemkomsten har Holly ikke delt et eneste billede af andre end sig selv – udover på hendes story, hvor det altså har været alle andre end Nathan selv, der har fået taletid.

Men tirsdag aften kunne hun endelig dele et billede, der siger mere end 1000 ord.

– Matchy Match, skriver hun blot i teksten til de to billeder, hvor Nathan på det ene kysser hende på panden, mens de på det andet kysser hinanden.

Artiklen fortsætter under opslaget

Billedet har i skrivende stund knap 200.000 likes, mens Nathan hurtigt fløj til tasterne og først kommenterede otte røde hjerter, mens han efterfølgende skrev: ”Burde vi dele mere inside content”, efterfulgt af en blinkende smiley.

Nathan kunne selv for få dage siden også dele et par billeder af ham selv og Holly. Men her er det tydeligt, at de to fortsat er i programmet, hvorfor de billeder altså ikke gav det svar, som seerne håbede på.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/toohottohandle_season3_episode2_00_33_25_23.png
 Foto: Netflix

Holly og Nathan brugte enhver mulighed de så og havde på at komme hinanden nærmere. Foto: Netflix

Årsagen til, parret endnu ikke har delt flere billeder af sig selv sammen kan dog muligvis hænge sammen med, at de ikke bor tæt på hinanden. Nathan er bosiddende i London, mens Holly bor i USA. Der er altså både distance og tidsforskel for parret.

Alligevel tyder alting dog nu på, at de to fortsat kysser, når muligheden er for det.

Sponsoreret indhold