Reality25. januar 2022

Disse ”Too Hot To Handle”-stjerner brød reglerne – uden Lana opdagede det

Den tredje sæson af anti-knaldeprogrammet ”Too Hot To Handle” har netop haft sin premiere, og deltagerne i denne sæson går endnu længere end før set. Så langt at enkelte regelbrud slet ikke er blevet opdaget
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/localised_thth_s3_main_textless_final.jpg
 Foto: Netflix

SPOLILERALRT: Læs ikke videre, hvis du ikke allerede har set alle afsnit af den tredje sæson af serien

Du må ikke kysse, kæle eller knalde – med hverken andre eller dig selv. Hvor svært er det på en skala fra et til ti?

For deltagerne i den tredje sæson af ”Too Hot To Handle” findes der vist intet tal på skalaen over, hvor svært det var, og der blev da også brudt flere regler end nogensinde før i Netflix-hittet.

Dette selvom der i denne sæson var intet mindre end 200.000 dollars på højkant, hvilket svarer til godt vel 1,3 millioner danske kroner.

Da deltagerne fandt ud af, de kunne komme hjem med kolde kontanter på lommen, men kun kunne klare det ved at skulle holde fingrene for sig selv, var der da også en del kæber, der faldt til jorden.

For første gang

Kun ni minutter efter, Lana havde gjort sin indtræden i programmet faldt det første kys mellem Izzy og Georgia. Det er første gang i seriens historie, at reglerne brydes efter så kort tid.

Det betød også, at Lana meget hurtigt gjorde det klart, at alle bøder ville blive dobbelt så dyre.

Det afholdt dog bestemt ikke deltagerne fra at fortsætte med at gøre lige præcis dét, de ønskede. I sidste ende stod de hotte realitystjerner tilbage uden en chance for at vinde en eneste øre.

Men de mange regelbrud gjorde også, at flere deltagere hurtigt fandt ud af, hvordan de kunne komme udenom Lana og gøre ting, der ikke ville blive opdaget.

Det fortæller flere af stjernerne i et interview med Pop Buzz.

Hun så det aldrig

Her lyder det blandt andet fra seriens største regelbryder – Nathan Soan Mngomezulu – at han ikke tøvede et sekund med at prøve at snyde Lana.

- Jeg brød hver eneste regel, der var, og hun så det aldrig. Du skal bare fange hende på den rette dag og det rette tidspunkt, lyder det selvsikkert fra ham, mens Harry Johnson supplerer:

- Hvis du er god til det, du har gang i, griner han.

De to gutter fortæller morsomt videre, hvordan Nathan ligeledes var en af de bedre til at lyve, når det kom til at undgå at fortælle de andre deltagere, hvis han havde gjort noget, han ikke måtte.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/toohottohandle_season3_episode2_00_33_25_23.png
 Foto: Netflix

Holly og Nathan var ikke blege for at gå til den. Både når de vidste, Lana kiggede - men især da de troede, hun ikke gjorde. Foto: Netflix

Men mens drengene angiveligt formåede at gøre præcis det, de havde lyst til. Så gik det mindre godt for pigerne.

- Jeg troede oprigtigt, at jeg ville kunne komme afsted med flere ting. Men det blev altid opdaget, lyder det fra Izzy Fairthorne, mens Beaux Raymond nikker genkendende.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/toohottohandle_season3_episode2_00_21_32_07.png
 Foto: Netflix

Izzy Fairthorne brød reglerne et par gange - uden held med at skjule det. Foto: Netflix

Hvilke regler det er, Nathan mener, han har brudt, uden at blive opdaget, vil han dog ikke understrege yderligere.

Men han brød vist også rigeligt med regler, der blev opdaget, sammen med Holly til, at det vil have den store betydning.

Udover at vinde en af finalepladserne, så vandt han nemlig også prisen for at have mistet den største andel af præmiesummen sammen med netop Holly Scarfone. Tilsammen mistede de 141.000 ud af de 200.000 doallars, og det var desuden dem, der efter en hed nat i suiten, sikrede gruppen en præmiesum på 0 dollars.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/holly_og_nathan.jpg
 Foto: Netflix

Holly og Nathan. Foto: Netflix

Til slut blev Lana dog blød i knæene og gav parret en chance for at vinde 90.000 dollars tilbage, hvis de kunne klare en nat uden at gå til den med hinanden.

Det lykkedes, og i sidste endte vandt Harry Johnson og Beaux Raymond pengene.

Sponsoreret indhold