Reality25. januar 2022

Efter helt vanvittig sæson: Disse ”Too Hot To Handle”-par er stadig sammen

Den tredje sæson af Netflix-hittet havde premiere i sidste uge, og denne gang var der flere deltagere imellem der fandt den helt store kærlighed. Men for hvem holdt gnisten ved?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/localised_thth_s3_main_textless_final.jpg
 Foto: Netflix

SPOILERALERT: Læs ikke videre, hvis du ikke allerede har set alle afsnit af sæson tre

Efter flere måneders intens venten kunne fans af ”Netflix”-hittet ”Too Hot To Handle” onsdag den 19. januar endelig sætte sig spændingsfyldt foran skærmen, da den tredje sæson om sider fik premiere.

Endnu en gang blev hverken deltagerne i programmet – eller seerne derhjemme – skuffet over udfaldet.

For det blev en sæson, der på mange måder gik noget vildere for sig, end det har gjort i de to forrige. Både når det kommer til præmiesummen, antal penge tabt og ikke mindst kærligheden der blev fundet mellem flere deltagerne.

Fordoblet præmiesum

Denne gang lød præmien nemlig på intet mindre end 200.000 dollars, hvilket svarer til 1,3 millioner danske kroner.

En ganske pæn sum penge for de 10 deltagere, der troede, de skulle være med i programmet ”Pleasure Island”.

Men trods overraskelsen over at skulle være med i anti-knaldeprogrammet og ikke mindst udsigten til at kunne tage hjem med kolde kontanter på lommen. Så havde usædvanligt mange af deltagerne svært ved at holde fingrene for sig selv.

Faktisk gik det så galt for sig, at deltagerne pludseligt stod med 0 kroner i udsigt.

Holly Scarfone og Nathan Soan Mngomezulu

At præmiesummen pludseligt svandt ind, skyldes i høj grad Nathan og Holly, der tilsammen endte med at koste gruppen intet mindre end 141.000 dollars for alt fra kysseri til knalderi.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/holly_og_nathan.jpg
 Foto: Netflix

Holly og Nathan. Foto: Netflix

Undervejs i sæsonen fik de to ellers en chance for at vinde en stor del penge tilbage, hvis resten af gruppen stolede på, de ville kunne klare en nat i suiten. Gruppen satte deres tillid til dem, men det gik alligevel ikke.

Nathan nåede da også at ryge ud kort før finalen, fordi Lana vurderede ham til ikke at tage opholdet seriøst.

Efter en workshop alene fik han dog endnu en chance og både han og Holly klarede deres anden udfordring i suiten, hvilket betød at den endelige præmiesum endte op på 90.000 dollars.

Hverken Holly eller Nathan har endnu officielt bekræftet, om de fortsat danner par. Men med et hurtigt kig på deres sociale medier ser det ud til, at de stadig holder af hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/toohottohandle_season3_episode2_00_33_25_23.png
 Foto: Netflix

Både når Lana kiggede – og angiveligt ikke kiggede – så fik den hele armen mellem Nathan og Holly undervejs i sæsonen. Foto: Netflix

I et interview med Capital FM skulle Nathan desuden have sagt, at Holly har besøgt ham i London.

– Vi nød tiden sammen derinde, hun kom til London og gjorde vores ting. Vi er nødt til at se tingene lidt an på grund af Covid. Men jeg er ret sikker på, hun kommer igen, vi er nødt til at vente at se, lød det fra ham.

Harry Johnson og Beaux Raymond

Powerparret fra den tredje sæson ser ud til fortsat at holde kærligheden ved lige efter hjemkomsten sidste år.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/harry_og_beaux.jpg
 Foto: Netflix

Harry og Beaux var nærmest fra starten af et af de stærkeste par i villaen. Foto: Netflix

De to kan muligvis defineres som ”Too Hot To Handle”-seriens stærkeste par gennem de tre sæsoner, da de allerede relativt tidligt fandt ud af, at de begge var interesserede, men også opsatte på ikke at bryde reglerne.

Hverken Beaux eller Harry skelnede meget til de andre deltagere, nye som gamle, efter det gik op for dem, at de nok kunne være mere end blot venner. Og flere af de andre hotte deltagere bemærker adskillige gange i løbet ad sæsonen, at de er et ”perfekt match”.

Faktisk var de et så perfekt match, at da Lana i finaleafsnittet skal kåre de tre finalister, som blandt andet bliver Nathan og Georgia, så får de to som par også en plads. Det er første gang, det er sket.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/toohottohandle_season3_episode3_00_11_30_00.png
 Foto: Netflix

Harry og Beaux. Foto: Netflix

Der er da heller ingen stor tvivl blandt de resterende om, at det naturligvis er parret, der skal vinde de 90.000 dollars.

Hverken Harry eller Beaux har endnu direkte sagt eller bekræftet, at de stadig danner par. Men i forbindelse med promoveringen af deres sæson, ses de flere gange holde i hånden og dele søde beskeder på sociale medier.

Artiklen fortsætter under opslagene

Få dage før premieren delte Harry nedenstående, hvor han efterfølgende kommenterede et rødt hjerte til Beaux.

I et interview med Pop Buzz får Harry da også sagt, da han bliver bedt om at sige, hvem han fra castet helst vil undgå, giftes med og kysse med, at han allerhelst vil giftes med Beaux.

– For hun laver en drøngod kop te, og hun varmer altid min mad, lyder det smilende fra ham i klippet.

Stevan Ditter og Georgia Hassarati

De to blev aldrig rigtigt et par, men der skete alligevel noget magisk mellem dem i løbet af sæsonen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/stevan_og_georgia.jpg
 Foto: Netflix

Noget, kunne godt tyde på, at Stevan og Georgia alligevel har fundet hinanden. Foto: Netflix

Ret hurtigt falder Stevan for Georgia – der uden tvivl er denne sæsons mest eftertragtede kvinde blandt mændene – men hun må hurtigt erkende, at det ikke er noget for hende.

Senere i sæsonen, og i takt med at deltagerne bliver klogere på sig selv og deres adfærd, når det kommer til det modsatte køn, går det dog op for den skønne Georgia, at hun kunne have tacklet afslutningen med Stevan anderledes.

De to ser ud til at være blevet endnu mere tætte, end de var i starten af programmet, men på et mere venskabeligt plan.

I et nyt interview med US Weekly sætter Stevan dog spekulationerne i gang om, hvorvidt de to i stedet har fundet melodien, efter de er kommet hjem.

– Det er jo ikke til at vide, om jeg har snakket med Georgia hver dag siden, vi kom hjem, og at vi har noget sammen nu, lød det smilende fra ham.

Om de to danner par, er dog endnu ikke bekræftet. Men mon ikke de begge siger mere, når deltagerne mødes til det forventede reunion afsnit.

Sponsoreret indhold